Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Imre | Psychosociaal Therapeut / Counselor

Psychosociaal Therapeut / Counselor - Leusden - Imre
Therapie Leusden
Hagenstein 118
3834BZ Leusden
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Iedereen maakt in zijn leven dingen mee, die veel impact hebben. Gebeurtenissen die soms moeilijk te begrijpen of te accepteren zijn. Individuele therapie is psychologische hulpverlening. Dat klinkt misschien zwaar, maar dat hoeft het niet te zijn.

Ik help je meer inzicht te krijgen in je eigen denken, voelen en handelen. Je wordt bewuster van andere keuzemogelijkheden, perspectieven en hulpbronnen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en nieuwe vaardigheden. Misschien is EMDR een hulpmiddel hierbij. We onderzoeken welke vorm van therapie het meest geschikt is voor jou.

 

Voel je weer fijn
Heb jij last van stress, burn-out, onrust, piekeren, depressieve gevoelens of een trauma? Het kan heel spannend zijn om hulp te vragen als je nare ervaringen of (psychische) problemen hebt in je leven. Ik haal graag de spanning bij je weg, zodat jij je snel beter voelt. Je krijgt bij mij hulp op een persoonlijke manier. 

We hebben gesprekken waar we samen kijken naar wat er bij jou speelt, hoe dat van invloed is en waar het vandaan komt. De gesprekken helpen je inzicht te geven en bieden handvatten, tips en oefeningen waarmee je thuis, op het werk of in je relatie gelijk mee aan de slag kan. Een op maat gemaakte, gerichte en professionele aanpak die je snel helpt je beter te voelen.

 

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) is een therapie die je helpt bij de verwerking van een gebeurtenis van vroeger die nu nog effect heeft op je functioneren. Het zorgt ervoor dat de emotionele lading van een herinnering gehaald wordt. 

Dat kunnen herhaaldelijke gebeurtenissen zijn uit bijvoorbeeld je jeugd, of een eenmalig trauma. Of angstige of onrustige gevoelens die geleidelijk aan zijn ontstaan.

Snel verbetering
EMDR werkt vaak snel en effectief. Al na zo’n 2 tot 4 sessies voel je je kalmer en kun je op een rustige manier omgaan met de pijnlijke herinneringen aan het trauma. EMDR helpt ook jezelf te versterken. Lastige gebeurtenissen in te toekomst kun je dan beter aan.Fobie en angsten
Kijk jij altijd naar de risico’s en bedenk je allerlei rampscenario’s? Doe je er alles aan om honden in het park te vermijden of heb je angst om te rijden na een auto ongeluk? Het gevoel dat steeds opnieuw automatisch wordt opgeroepen wanneer je geconfronteerd wordt met datgene waarvoor je bang bent, beperkt je in je leven. Een angst voor iets in de toekomst, beleeft in het hier en nu.

Angst hoeft je leven niet te beïnvloeden
EMDR is een doeltreffend instrument bij angsten en fobieën, je kunt vrij snel je angst overwinnen. Bij fobieën die dieper zijn ingesleten en meer effect hebben op je persoonlijk leven, is meestal een stapsgewijze vooruitgang te bemerken. Een groot voordeel van EMDR is dat je in staat bent om vanbinnen je angst te doven. Je zal merken dat jij je vrijer gaat voelen en geleidelijk aan zelfs datgene durft te doen waar je bang voor was. Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.

 

 

Over mij

Ik ben Imre, een persoonlijk counselor die jou kan begeleiden bij de uitdagingen die het leven je geeft. Ik zal je inspireren en motiveren op een manier die het beste bij je past, omdat ik me kan inleven in jouw situatie. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken. In mijn praktijk werk ik met jongeren, volwassenen en stellen.


Mijn visie
·       Je mag er zijn zoals je bent!

·       Iedere ervaring doet ertoe

·       Mensen zijn verbonden met elkaar

·       Lichaam en geest zijn één geheel Jij en ik

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei. Als persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven. We gaan kijken naar de rode draad daarin en de betekenis die jij eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer? Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je zelf op jouw leven?  

Ik wil je helpen om meer grip te krijgen op je levenssituatie.

 

Opleidingen & registraties

Opleiding 
  • Transpersoonlijke Psychologie
  • Complementory and Alternative Medicine 
  • NLP practitioner en master practitioner 
  • IBCT relatietherapie 
  • EMDR 
  • MCTa Metacognitieve therapie

Cursus
  • Motiverende gespreksvoering                 

Beroepsvereniging
  • CAT Vergoedbaar

AGB codes zorgverzekeraar
  • AGB code Prakijk 90071261
  • AGB code Zorgverlener 90112626


Registraties

Tarieven

Tarief

 

Voor een consult geldt een tarief van 90 euro per sessie van een uur.Vergoeding zorgverzeraars
Ik ben gediplomeerd, geregistreerd zorgverlener waardoor mijn behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars.
Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, dan kunt u consulten op psychosociale grondslag vaak gedeeltelijk vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekeraar.

AGB code Praktijk 90071261
AGB code Zorgverlener 90112626
Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie.

Openingstijden

Maandag 900 uur -1700 uur
Dinsdag 900 uur -1700 uur
Woensdag 900 uur -1700 uur
Donderdag 900 uur -1700 uur
Vrijdag 900 uur -1700 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht