Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Angst Fobie Therapie .com - Over ons

therapiepsycholoog

 

 

Netwerk van therapeuten en psychologen bij angst en fobie

Angst Fobie Therapie is een netwerk van therapeuten en psychologen in Nederland, gericht op therapie bij angsten. We zitten in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

 

We houden van ons vak en we hebben al veel mensen kunnen helpen met therapie bij angst en fobie. Wat je klacht ook is, grote kans dat één van ons bij jou in de buurt zit om jou verder te helpen.

 

 

De stap naar therapie

Veel mensen zetten de stap naar therapie als ze een verandering willen in hun leven. Als ze zich fijner en vrijer willen voelen, of als ze een fijnere relatie met zichzelf en met anderen willen.

Toch zet niet iedereen de stap naar therapie. Soms blijven mensen een levenlang met angstklachten rondlopen, en zoeken ze (onbewust) naar redenen om niet de stap naar therapie te zetten.

 

Misschien heb jij zelf wel al de stap genomen om een therapeut te zoeken, maar misschien twijfel je nog.

 

Hieronder staan een aantal belangrijke redenen waarom sommige mensen de stap (nog) niet gezet hebben.

 

1) Misschien geloof je niet dat het werkt. 

Misschien geloof je niet dat therapie werkt. In onze ervaring als hulpverlener ervaren wij echter dagelijks weer hoe belangrijk het is om in bepaalde omstandigheden, als je te veel last hebt van je angsten, begeleiding en steun te krijgen, zodat je je fijner en vrijer kunt voelen

 

2) Misschien heb je twijfels over geld.

Misschien heb je twijfels over geld. Therapie is immers niet gratis. Het is een echter wel een investering in jezelf, in je leven en in je relatie(s). Het kan leiden tot grote verbeteringen in hoe fijn en vrij je je voelt, en hoe je relatie is met je partner en met anderen.

 

3) Misschien vind je dat het niet bij jou past.

Misschien vind je dat therapie niet bij jou past. "Ik ben niet iemand die in therapie gaat, die hulp nodig heeft"

Ook wij ontvangen regelmatig mensen die in eerste instantie twijfels hadden, maar achteraf heel blij waren dat ze toch de stap genomen hadden. Wij ontvangen dagelijks allerlei mensen die net zoals jij en ik zijn. Je hebt kwaliteiten, maar je kunt ook tegen angsten en andere problemen aanlopen waar je op dit moment zelf niet uitkomt.

 

4) Misschien wil je meer informatie hebben voor je de stap neemt.

Misschien wil je eerst nog nog meer informatie hebben. Op deze website kun je meer lezen over de therapeuten in ons netwerk. En als je verdere vragen hebt, neem dan gerust even contact op met een therapeut die je aanspreekt.

 

We horen vaak terug van mensen dat ze achteraf gezien heel blij zijn dat ze de stap naar therapie gezet hebben. Mensen geven aan dat als ze dat geweten hadden, dat ze de stap eerder gezet zouden hebben.

 

Wil jij ook verandering in je leven?

 

 

Welke stappen kun jij nu zetten?

  • Stap 1: Bekijk deze website 
  • Stap 2: Zoek een therapeut uit die je aanspreekt.
  • Stap 3: Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur dan een bericht naar de therapeut.
  • Stap 4: De therapeut neemt zo spoedig mogelijk contact met je op en plant - indien gewenst - een afspraak met je in.

 

Wil je zien wie er bij jou in de buurt zit?  >> Zoek op therapeut

 

 

Onze andere websites

Heb je relatieproblemen of andere klachten, kijk dan ook eens op onze andere websites. Daarop bieden we meer specifieke informatie aan. Zo kun je ook daarop een tips-forum en lotgenoten-forum vinden.

 

website: therapiepsycholoog.com >>

website: relatietherapeuten.net >>

 

 

 

© Angstfobietherapie.com - Netwerk van angsttherapeuten