Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Angenieta de Bie | integratief therapeut en hypnotherapeut

integratief-therapeut-en-hypnotherapeut-Amsterdam
van Breestraat 83
1071 ZH Amsterdam
angenieta-debie@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Iedereen is wel eens bang of angstig. Dit is hele gezonde reactie waarmee je jezelf scherp zet op dreigend gevaar. Gevaar van buitenaf, dat heel reëel is en waar je maar beter op voorbereid kunt zijn.

Je kunt ook bang of angstig van binnen zijn. Bang om alleen gelaten te worden of iets niet goed te doen. Ook die angst is natuurlijk en nuttig.

 

Maar soms is de angst ongezond. Je bent dan zo bang dat je er dingen voor laat, dat het je beperkt in de kwaliteit van jouw leven. 

 

Mensen komen naar mijn praktijk voor allerlei angsten, zoals podiumangst, faalangst, angstaanval, bindingsangst, claustrofobie, angststoornis, fobie, hoogtevrees, hyperventilatie, hypochondrie, jaloezie, onzekerheid, paniekaanval, perfectionisme, pleinvrees, ptts, rijangst, sociale angst, spreekangst en verlatingsangst. 

 

1 op de 8 Nederlanders lijdt aan een angststoornis

Je staat niet alleen. Psychische klachten waarvan angst deel uitmaakt, komen vaak voor. Ze ontstaan meestal niet van de ene op de andere dag, de grens verschuift voetje voor voetje. Onmerkbaar, tot plots blijkt dat het uit de hand gelopen is. Je gaat de deur helemaal niet meer uit of staat urenlang deuren of gas te controleren of je handen te wassen.

 

Gevolgen van een angststoornis

Uiteindelijk kan een angststoornis ervoor zorgen dat je je werk, interesses en bezigheden verliest en zo heel erg eenzaam wordt. Je schaamt voor wat je doet en voelt je schuldig tegenover je omgeving. Tegelijkertijd zie je geen manier om het anders te doen. Je bent in de ban van de angst.

 

Mensen komen naar mijn praktijk voor persoonlijke doelen als assertiviteit, loslaten, keuzes maken, ontdekken van persoonlijke kwaliteiten, persoonlijke groei, coaching,omgaan met verlies, pijn, ziekte, werk gerelateerde vraagstukken, communicatieproblemen en omgaan met klachten als: stress en burn-out, angsten, trauma's, nare jeugdervaringen, PDS klachten, onzekerheid en faalangst , innerlijke conflicten en identiteitsproblemen.

 

In mijn visie vormen denken en gedrag, emoties en lichaam, sociale en spirituele kanten een nauw verbonden geheel.een succsvolle therapie ervaar je als een positieve, waarneembare verandering bij jezelf. Deze verandering vindt plaats in je denken, je voelen, je lichaam en je gedrag.

 

Sinds 2011 ben ik verbonden als assessor,examinator, leertherapeut en opleider aan de Nederlands Academie voor Psychotherapie.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: 4 dagen en 3 avonden op afspraak
Tarieven: € 85,-
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: coachingsopleiding, integratieve therapie, PDS en EMDR therapie
Beroepsvereniging: NGVH, NAP

Ligging


Alle therapeuten in Amsterdam >>
© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |