Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Hypnotherapeut, Psychosociale therapeut - Amsterdam - Ghislaine
Therapie Amsterdam Oost - Watergraafsmeer
Middenweg 335
1098 VC Amsterdam
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtGhislaine | Hypnotherapeut, Psychosociale therapeut

Therapie Amsterdam Oost - Hypnotherapie, EMDR & Cognitieve gedragstherapie

Wil je jouw angsten en stress verminderen? Of heb je een fobie die je kwijt wil?  Ik bied hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR en integratieve psychosociale therapie om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

 

Dan kan je bij mij terecht, ik geef therapie in het Engels, Frans en Nederlands.

 

 

Therapievormen:


Hypnotherapie:  
Hypnotherapie is effectief voor de behandeling van fobieën, verslavingen, relatieproblemen, trauma's, stress en burn-out. Bovendien is het zeer effectief bij het vergroten van het zelfvertrouwen en het verbeteren van de balans tussen werk en privé, waardoor een gezondere levensstijl wordt bereikt.

 

Cognitieve gedragstherapie:
Hoe kan je jouw manier van denken veranderen om effectiever te reageren? CGT is doelgericht en een praktische benadering waarbij je moet onderzoeken hoe je je manier van denken of gedrag kunt veranderen om je te ondersteunen bij het veranderen van hoe je je voelt. Samen zouden we de relatie tussen jouw gedachten, gedragingen en problemen nader bekijken.

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR):
EMDR - therapie is zeer effectief bij de behandeling van cliënten die lijden aan trauma en PTSD (posttraumatische stressstoornis). Tijdens EMDR-therapie beleef je de traumatische ervaring opnieuw terwijl ik tegelijkertijd je oogbewegingen bestuur. Omdat jouw aandacht bij de oogbeweging is, vermindert de emotionele reactie op het trauma. 

Wat over mij:
Ik ben half Frans/half Nederlands en in de Filijpijnen opgegeroeid.  Vervolgens ben ik naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd en uiteindelijk heb ik mij in Nederland gevestigd.

Mijn liefde voor psychologie begon al heel jong en ik heb een Bachelors in Psychologie en Marketing en een HBO in Hypnotherapie en Pscyhosociale therapie. Ik heb heel veel ervaring in het bedrijfsleven en kan daardoor ook cliënten helpen die werk-gerelateerde stress en werkconflicten ervaren.  Mijn specialiteit is werk- leven balans, trauma en het ondersteunen van cliënten bij het vergroten van hun zelfvertrouwen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Ghislaine

 

Opleidingen & registraties

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), en heb mijn opleiding Hypnotherapie en Psychosociale therapie gevolgd bij Academie Hypnos in Bussum.  Verder heb ik ook een opleiding Cognitief Gedragstherapie gevolgd en kan integratief werken met mijn cliënten.

AGB Code zorgverlener: 90108868 
AGB Code praktijk: 90067895

RBCZ: 200498R
NBVH:  17006Registraties

Tarieven

Tarieven

Individuele sessie : 110 € (vrijgesteld van BTW) per 75 minuten

Video sessie : 110€ (vrijgesteld van BTW) per 75 minuten. 

Indien u vanwege bijvoorbeeld Covid-19 geen persoonlijke sessie wilt, bied ik ook videosessies aan, die AVG-proof zijn. Dit vereist geen speciale software.

Verzekering : Als u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, vergoeden veel verzekeraars een gedeelte van de kosten. Hypnotherapie valt onder “alternatieve complementaire zorg”. Ik ben aangesloten bij  de Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en de stichting Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). U kunt via deze link controleren of uw verzekering hypnotherapie vergoed: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht