Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Nicky | Psychodynamisch Therapeut

Psychodynamisch-Therapeut-Amsterdam
Therapie Amsterdam-West
Karel Doormanstraat 127, unit 1.06
1055 VE Amsterdam
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Angst is een hele normale emotie, net als boosheid, blijheid en verdriet. Het wordt een probleem als de angst of fobie niet meer functioneel is. In andere woorden, dat de angst niet passend is bij de gebeurtenis.

Vervolgens kan er weer angst voor de angst ontstaan en dan ontstaat er een 'loop' waar je niet gemakkelijk meer uitkomt. Samen onderzoeken we jouw angst, onderzoeken wanneer de angst is ontstaan, welke impact het heeft op jouw leven en we werken toe naar een leven zonder irreële angst. 


Therapie en coaching

Ik ben Psychodynamisch Therapeut, NLP Trainer, Systemisch Begeleider en jongeren coach (vanaf 16 jaar). De reden dat ik deze vormen van therapie en coaching graag beoefen is dat ik ze zelf heb ondergaan en ik weet wat het mij heeft gebracht. Ik heb patronen doorbroken, waardoor ik nu een vol, gepassioneerd leven heb.

Ik heb energie, ik voel mij krachtig en ervaar innerlijke rust en ik ben mij bewust van hoe belangrijk het is voor mijn dochter, de volgende generatie. Voor mij is het levensveranderend geweest en als ik een stukje kan bijdragen aan levenkwaliteit van een ander dan geeft mij dat onzettend veel voldoening.

Wanneer ik je begeleidt door de grote storm van gedachten en intense emoties, kan ik goed bij mijzelf blijven en volledig aanwezig zijn. Ik heb de oevers van mijn eigen geest en lichaam bezocht en aangekeken en voel mij krachtig en ik heb focus. Het geeft mij de gelegenheid om volledig te kunnen zakken en te onderzoeken wat er bij jou gezien moet worden. Ik sta naast je en geef je de ruimte om je eigen onderzoek te doen, aanpassingen te maken, te nuanceren en te kijken wat er nodig is.

Ik werk vanuit authenticiteit en werk naar jouw authenticiteit toe. We onderzoeken alle overtuigingen, de emoties die daarbij horen, startegiën, somatische klachten, secundaire winst, kern, doel en zingeving. Ik werk psychodynamisch en zet bij jou in wat er nodig is. Ik werk aan datgene wat er op dat moment aandient en wat er gezien en gevoeld moet worden met het in acht houden van de hulpvraag en het doel.

Het mooiste wat er is, is om jezelf te worden! Als ik daar een stukje aan kan bijdragen geeft mij dat ontzettend veel voldoening.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Nicky

Online therapie

Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar 'live' sessies bied ik ook de mogelijkheid om online Therapie/ Coach sessies in te plannen. Online sessies zijn een fantastiche manier om aan persoonlijke thema's te werken. Ik heb afgelopen jaar ervaren dat je online zeer positieve resultaten kunnen behalen.

Hoe ziet een sessie er uit? We maken een afspraak op een overeengekomen dag en tijd. Ik stuur je vervolgens een zoomlink.

Opleidingen & registraties

Opleidingen en trainingen:

EMDR Emotie eten - BiVt
EMDR Practitioner - BIVt
NLP Trainers opleidng - UNLP
NLP Master Practitioner opleiding - UNLP
NLP Practitioner opleiding - UNLP
Timeline Therapy cursus - UNLP
Psychodynamische Therapeut - Academie voor Psychodynamica
Systemische jaaropleiding - Academie voor Psychodynamica
Kindercoach opleiding - Academie voor Psychodynamica

Erkenning en registratie:

Ik ben lid van de VBAG onder licentienummer: 21812015

Ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als registertherapeut BCZ. 

Mijn licentienummer is: 190250R

Mijn praktijk staat bij de KVK Amsterdam geregistreerd onder nummer: 70190291

AGB code 90-108766

AGB praktijkcode 90-067797Registraties

Specialisaties

Je kunt bij me terecht voor de volgende klachten:

 

 • Je voelt dat je niet verder komt in je leven. Je wil voluit leven, maar je komt niet in beweging. Samen onderzoeken we waar de eventuele angst over gaat en hoe je weet in beweging kunt komen.
 • Specifieke angst i.v.m. gebeurtenissen (trauma) uit het verleden, pesten, of angst voor kleine ruimtes, autorijden, vliegangst, de dood of andere specifieke angsten.
 • Je voelt je verlegen en je vindt het spannend of zelfs beangstigend om in contact te treden met andere mensen.
 • Je vindt het lastig om een volgende stap te maken in je carrière. Samen onderzoeken we wat er nog in de weg staat om in je grootheid te gaan staan.
 • Elke situatie waar angst een rol speelt heeft aandacht nodig en je bent van harte welkom om dit  samen en in veiligheid te onderzoeken.

 


Na een intake gesprek kunnen we naar aanleiding van de hulpvraag en gevoel van wederzijds vertrouwen kijken of we samen een traject kunnen/willen starten. Ik ga uit van ongeveer 4 à 5 sessies, maar soms is er iets meer nodig en kan het oplopen naar 10 sessies. Hangt natuurlijk af van de hulpvraag. Duur van de sessie is om en nabij 1 uur met een maximale uitloop van 30 minuten. 

Volwassenen, jong volwassenen vanaf 16 jaar zijn van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam.

Technieken die psychodynamisch worden ingezet bij angst zijn:

 • Innerlijk kindwerk
 • Systemisch (familieopstellingen & organisatie opstellingen)
 • Bio-energetica (lichaamswerk)
 • Delenwerk
 • EMDR, ITT, VSDT
 • NLP (Practitioner/ Master Practitioner/ NLP Trainer)
 • Timeline Therapy
 • Mindfulness
 • Voice dialogue
 • Hypnotherapie (bij volwassenen)
 • Regressie (bij volwassenen)
 • Rouw verwerking
 • Therapeutisch werken met kinderen
 • Therapeutisch werken met ouderen

Tarieven

Ik hanteer op dit moment een wachtlijst met een wachttijd van 6 tot 8 weken. Op dit moment heb ik een cliëntenstop vanwege de drukte.

De kosten voor Therapie bedragen €95,- euro per uur (vrijgesteld van BTW). 

 

De sessie duurt ongeveer een uur met een eventuele uitloop van 30 minuten. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard van het probleem. Vergoeding

Veruit de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden een deel van de Therapie consulten. Raadpleeg vooraf uw eigen verzekeringsvoorwaarden. Deze vorm van therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dit betekent dat het niet ten laste komt van uw eigen risico.

 


Annulering

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van tevoren worden afgezegd. Indien later dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Openingstijden

Maandag In overleg
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag In overleg
Donderdag In overleg
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag In overleg
Zondag In overleg

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |