Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Tilly Jacobs | EFT - Therapeute

EFT - Therapeute - Venlo - Tilly Jacobs
Therapie Venlo
Noordervaartlaan 29
5916 SR Venlo
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Je bezoekt deze website omdat je last hebt van angst, paniek, een fobie of een trauma en je wilt hier graag aan werken, maar weet nog niet hoe.

 

Wanneer je onzekerheid, angst of fobische klachten ervaart, heeft dit vaak tot gevolg dat je bepaalde situaties, mensen of dingen gaat vermijden. Je voelt je steeds meer alleen en onbegrepen en hoopt dat het vanzelf over gaat. Helaas is dit niet het geval.

 

Mijn naam is Tilly Jacobs en ik werk al geruime tijd als Touch of Matrix en Emotinal Freedom Technique (EFT) therapeute in Venlo, samen met mijn collega Yvonne Jongen. Ik ontmoet mensen met uiteenlopende klachten, vragen en problemen.

 

Dit kan zijn dat iemand niet lekker in z'n vel zit, altijd op een manier reageert die niet goed voelt, lichamelijke klachten heeft die niet verklaarbaar zijn of zich verdrietig, kwaad, teleurgesteld of eenzaam voelen en niet weten waarom dit zo is. Soms raken mensen in paniek of hebben last van onzekerheid. Angsten kunnen o.a. zijn : vliegangst, spinnenangst, angst voor slikken, angst voor conflicten, angst om de straat op te gaan.  

 

 

Wat kan je verwachten en welke werkwijze hanteer ik ?

De cliënten met bovenstaande klachten kunnen heel goed geholpen worden door middel van Touch of Matrix en Emotinal Freedom Technique (EFT) behandelingen.

 

Tijdens de EFT behandeling wordt er op bepaalde punten op het lichaam geklopt en tijdens dit kloppen wordt de klacht of het probleem benoemd. Hierdoor vinden er veranderingen plaats in het mentale gedeelte waardoor de klacht oplost of vermindert.

 

Het is een pijnloze en eenvoudige manier om grote veranderingen te laten plaatsvinden.

 

Bij de Touch of Matrix vergelijken we de mens met een computer daar moet ook af en toe de harde schijf, waar alles opgeslagen zit, opgeschoont worden omdat er teveel programma's op staan. Zo is het bij de mens ook.

 

Op bepaalde momenten in het leven is het goed om je onderbewustzijn dat te vergelijken is met die harde schijf grondig op te schonen. Dit kan door middel van deze behandeling.

 

We gaan samen bespreken waar je last van hebt en zetten je onderbewustzijn aan om de programma's, waar je last van hebt, los te laten. Ik combineer beide behandelmethodes en het zijn hele snelle en effectieve methodes die binnen hele korte tijd mooie resultaten opleveren.

 

Heeft u  nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem gerust contact op je bent meer dan welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Online therapie

Wij werken ook via Skype of Messenger. Mocht u hulp nodig hebben en niet weten hoe dit werkt, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder. Mocht u nog een andere vorm van video contact willen gebruiken, vraag naar de mogelijkheden.

 

Deze therapievormen zijn ook heel geschikt om via video te ondergaan.   


Registraties

Specialisaties

Onzekerheid

Verdriet

Boosheid

Niet lekker in je vel zitten

 

Dit zijn nog maar een paar klachten waar mijn cliënten vaak last van hebben. Dit voelt als een belemmering in het leven. Mocht je ook niet vooruit komen in het leven en stappen willen ondernemen maar kom je niet verder door bepaalde gevoelens ? 

Maak dan een afspraak voor behandeld te worden. Ik adviseer altijd 3 behandelingen want dit is meestal al voldoende om veranderingen te ervaren.

Alles gaat altijd in overleg met de cliënt (e) zelf.  

 

Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. Deze kennismaking duur 30 minuten.

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

Faalangst

Spinnenangst

Hondenangst

Vliegangst

Rijangst

 

De bovenstaande klachten behandel ik regelmatig in mijn praktijk. Bij deze angsten ligt vaak een andere oorzaak ten grondslag. Dit kan heel goed behandeld worden met de Touch of Matrix of Emotinal Freedom Technique. Bij de behandelvormen hoef je nl. niet te weten waar het is ontstaan. De oorzaak van die angsten zit in je onderbewustzijn opgeslagen en daar wordt het ook uit verwijderd waardoor je die paniek of angst niet meer ervaart. Je kunt er letterlijk niet meer op terug grijpen.

Tarieven

110,00 per sessie van 60 tot 75 minuten

Prijzen zijn exclusief BTW

Openingstijden

Maandag 9.00-18.00
Dinsdag 9.00-18.00
Woensdag 9.00-18.00
Donderdag 9.00-18.00
Vrijdag 9.00-13.00
Zaterdag op aanvraag. Ander tarief als standaard
Zondag -

Ligging


Tips van Tilly Jacobs: