Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Tilly Jacobs | EFT - Therapeute

EFT---Therapeute-Venlo
Noordervaartlaan 29
5916 SR Venlo
yvonne-jongen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Je bezoekt deze website omdat je last hebt van angst, paniek, een fobie of een trauma en je wilt hier graag aan werken, maar weet nog niet hoe.

Wanneer je onzekerheid, angst of fobische klachten ervaart, heeft dit vaak tot gevolg dat je bepaalde situaties, mensen of dingen gaat vermijden. Je voelt je steeds meer alleen en onbegrepen en hoopt dat het vanzelf over gaat. Helaas is dit niet het geval.

 

Mijn naam is Tilly Jacobs en ik werk al geruime tijd als Touch of Matrix en Emotinal Freedom Technique (EFT) therapeute in Venlo. Ik ontmoet mensen met uiteenlopende klachten, vragen en problemen.

 

Dit kan zijn dat iemand niet lekker in z'n vel zit, altijd op een manier reageert die niet goed voelt, lichamelijke klachten heeft die niet verklaarbaar zijn of zich verdrietig, kwaad, teleurgesteld of eenzaam voelen en niet weten waarom dit zo is. Soms raken mensen in paniek of hebben last van onzekerheid. Angsten kunnen o.a. zijn : vliegangst, spinnenangst, angst voor slikken, angst voor conflicten, angst om de straat op te gaan.  

 

Wat kan je verwachten en welke werkwijze hanteer ik ?

 

De cliënten met bovenstaande klachten kunnen heel goed geholpen worden door middel van Touch of Matrix en Emotinal Freedom Technique (EFT) behandelingen. Tijdens de EFT behandeling wordt er op bepaalde punten op het lichaam geklopt en tijdens dit kloppen wordt de klacht of het probleem benoemd. Hierdoor vinden er veranderingen plaats in het mentale gedeelte waardoor de klacht oplost of vermindert. Het is een pijnloze en eenvoudige manier om grote veranderingen te laten plaatsvinden. Bij de Touch of Matrix vergelijkelijken we de mens met een computer daar moet ook af en toe de harde schijf, waar alles opgeslagen zit, opgeschoont worden omdat er teveel programma's op staan. Zo is het bij de mens ook. Op bepaalde momenten in het leven is het goed om je onderbewustzijn dat te vergelijken is met die harde schijf grondig op te schonen. Dit kan door middel van deze behandeling. We gaan samen bespreken waar je last van hebt en zetten je onderbewustzijn aan om de programma's, waar je last van hebt, los te laten. Ik combineer beide behandelmethodes en het zijn hele snelle en effectieve methodes die binnen hele korte tijd mooie resultaten opleveren.

 

Heeft u  nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem gerust contact op je bent meer dan welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Openingstijden

Maandag 9.00-19.00
Dinsdag 9.00-19.00
Woensdag 9.00-19.00
Donderdag 9.00-14.00
Vrijdag op aanvraag
Zaterdag -
Zondag -

Praktische informatie

Werktijden: 09.00-19.00 uur
Tarieven: € 79,50
Sessieduur: 1 tot 1.15 uur
Opleidingen: EFT en Touch of Matrix
Beroepsvereniging: NIBIG

Ligging


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |