Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Sung Min te Hennepe | Psychotherapie|EMDR|Hypnotherapie|Coaching

Psychotherapie|EMDR|Hypnotherapie|Coaching-Rheden
Pinkelseweg 4 B
6991 GJ Rheden
sung-min@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

 

Gezonde angst hebben we nodig om goed en adequaat te kunnen anticiperen op gevaarlijke situaties. Wanneer angst langdurig wordt en omslaat in ongezonde angst, paniek of fobie dan is het belangrijk dit tijdig aan te pakken zodat het niet je leven beheerst.

 

Gelukkig kun je leren om beter met je angsten om te gaan zodat deze niet je leven beheersen. Er is meer mogelijk dan dat je denkt. Door meer inzicht te krijgen in wat angst is, hoe angst werkt en wat jouw mechanisme hierin zijn kun je invloed uitoefenen en regie nemen over je eigen leven!

 

 

Angst, paniek en fobie

Vaak liggen er diepere oorzaken onder angst, paniek of fobie. Het gaat meestal gepaard met irreeële gedachten en vermijdend gedrag.

 

Door samen te onderzoeken wat angst is en hoe dit werkt (psycho-educatie) en wat jouw reactie en (overlevings)mechanisme zijn, krijg je meer inzicht in je angstreacties en hoe je hier het beste mee kunt omgaan.

 

Door te herkennen, te begrijpen en dit te leren ombuigen, kun je meer regie over je angstgevoelens nemen dan dat je misschien in eerste instantie denkt! We maken daarvoor gebruik van integratieve psychotherapie, hypnotherapie, ontspanningsoefeningen en EMDR.

 

 

Over mij

Mijn naam is Sung Min te Hennepe-den Dulk. De rode lijn in mijn loopbaan is dat ik mensen help weer in hun eigen kracht te komen en zich sterker te voelen. Eerst als groepsbegeleider met moeilijker opvoedbare kinderen, later in het bedrijfsleven en managementconsultancy bureau (Rijnconsult) als HR professional.

 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach en therapeut. Daartoe heb ik diverse erkende opleidingen gevolgd op het gebied van Agogisch Werk, Human Resource Management, Coaching, Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie en EMDR therapie (trauma-therapie).

 

Maar nog belangrijker is mijn passie en drijfveer om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en sterker maken van mensen. 

 

De consulten vinden plaats in een rustige en lichte omgeving, waar veiligheid en vertrouwen voorop staan.

 

De manier waarop ik werk: Helder & Eigentijds, Empathisch & Resultaatgericht, Positief & Persoonsgericht, Nuchter & Open Minded. 

 

 

N.B. Vergoeding & registratie

Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen waardoor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende zorg mogelijk is. Vraag dit goed na bij je eigen zorgverzekeraar.

 

Praktische informatie

Werktijden: 09.00- 17.00 uur
Tarieven: € 103,- per consult
Sessieduur: 60-90 minuten
Opleidingen: Coach, Integratieve Psychotherapie-Hypnotherapie, Personeelsmanagement, EMDR therapie
Beroepsvereniging: NBVH, RBCZ
Diversen: NVNLP, Samenwerkende EMDR therapeuten, Licentiehouder Big Five Personality (persoonlijkheidstesten)

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |