Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Psycholoog - Zutphen - Démi
Psycholoog Zutphen
Hanzeweg 6
7202 CG Zutphen
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan
Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtDémi | Psycholoog

Introductie

Ieder mens is uniek. Dus ook jij, omarm je eigenheid en weet dat je al goed genoeg bent!

Mijn naam is Démi en ik ben werkzaam als psycholoog binnen mijn eigen praktijk.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in de psyche van de mens en ben ik dankbaar dat ik nu, in alle bescheidenheid, een stukje kan bijdragen aan het welzijn van anderen via mijn werk. Zes jaar geleden ben ik mijn carrière in de spoedeisende psychiatrie begonnen en heb ik binnen diverse klinieken in het westen van Nederland gewerkt.

Mijn voorkeur gaat echter uit naar het werken in een praktijk waar behandeling op maat gegeven kan worden en waar de cliënt meer centraal staat. Openheid en veiligheid zijn twee belangrijke thema’s in de behandelingen die ik geef. Vaak vertellen mensen mij dat ze tijdens onze gesprekken ruimte hebben gevoeld om hun hart te kunnen luchten.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is in mijn ogen noodzakelijk voor het welbevinden van de mens. Door je aan te melden voor een behandeling zet je al de eerste stap om mogelijk meer van jezelf en anderen te ontdekken.


Individualistische cognitieve gedragstherapie

Ik ben gespecialiseerd in individualistische cognitieve gedragstherapie. Dit houdt in dat we samen gaan onderzoeken van welke ideeën/opvattingen/gedachten je last hebt of waar je op vastloopt. Tevens brengen we samen in kaart hoe je hiermee omgaat en onderzoeken we welke patronen je niet langer dienen en graag wilt veranderen.

Ik geef EMDR-therapie voor het helpen helen van trauma´s of andere verontrustende levensgebeurtenissen. Eye Movement Desentisization and Reprocessing is een techniek gericht op een bepaalde beweging die je met je ogen maakt tijdens het verwerken van de traumatische herinnering. 

Ik ben ervan overtuigd dat therapie een samenwerkingsverband is waarin je in een niet-oordelende omgeving meer inzichten en grip kunt krijgen. Ik begeleid en behandel verschillende soorten klachten: zoals somberheid, depressie, laag zelfbeeld, piekeren, rouw, slaapproblemen, burn-out en angstklachten. De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.


"Heb je het gevoel dat je vastloopt? ​Wil je bepaalde angsten overwinnen? Of voel je je al langere tijd niet goed en lukt het maar niet om je beter te voelen? Met individualistische cognitieve gedragstherapie kunnen we samen onderzoeken hoe jij de weg naar jezelf kunt hervinden.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek"

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

Ik begeleid en behandel verschillende soorten klachten: zoals somberheid, depressie, laag zelfbeeld, piekeren, rouw, slaapproblemen, burn-out en angstklachten. De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.

Tarieven

Vergoede zorg
De sessies worden vergoed mogelijk door je zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor wel een verwijsbrief nodig van de huisarts. Daarnaast moet er sprake zijn van een vermoeden een diagnose volgens de DSM V. Voor de vergoede zorg werk ik samen met een zorginstelling.

Onvergoede zorg
Wordt de behandeling niet vergoed vanuit je basisverzekering (zoals burn-out en rouwverwerking)? Of kies je bewust voor een behandeling buitenom je zorgverzekeraar, dan heb je geen verwijsbrief nodig.
Kennismakingsgesprek (10 minuten) €0,-
Face-to-face of online sessie (45- 60 minuten) €95,-

Aanmelden
​​Heb je een vraag of meld je jezelf aan voor een kennismakingsgesprek?
Stuur mij een bericht via de button en laat hier je gegevens achter. Ik streef ernaar om binnen  1 a 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht