Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Tineke | Psycholoog / Psychosociaal therapeut

Psycholoog-Psychosociaal-therapeut-Elst-Utrecht
Houweg 24
3921 DB Elst-Utrecht
tineke@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Wordt jouw leven voor een deel bepaald door angst? Wil je het heft in eigen hand nemen en vrijer gaan leven? In mijn praktijk kan ik jou begeleiden in dit proces. Ik werk daarbij heel nauwkeurig en precies op jou afgestemd. Juist bij angst is het belangrijk om je veilig te voelen. Ik bied jou een veilige omgeving waarin je stap voor stap leert om weer vertrouwen te krijgen in jezelf. 

 

Mijn praktijk ligt in Elst (Ut), centraal gelegen tussen Veenendaal, Leersum-Amerongen, Wijk bij Duurstede, Wageningen en Rhenen. Ook mensen uit de Betuwe weten mij te vinden.

 

 

Therapie bij angst

Als er gevaar dreigt voel je als mens angst. In principe is dat heel nuttig. Het geeft je de mogelijkheid om te reageren in bedreigende situaties. Maar wat als je angst voelt terwijl er - als je er verstandelijk naar kijkt - helemaal geen reden voor is. Misschien ben je je er voor gaan schamen, wat het nog ingewikkelder maakt om hulp te zoeken. Je bent hierin echt niet de enige. Angst kan uitgelokt worden om verschillende redenen; bijvoorbeeld door teveel stress in je huidige leven of door (traumatische) ervaringen uit het verleden. Hooggevoelige mensen kunnen ook angstklachten ontwikkelen als ze niet goed met hun hoogsensitiviteit om kunnen gaan.

 

Gelukkig zijn er methoden om angst- en stresspatronen te doorbreken. Lichaam en geest werken hierbij nauw samen. Dat is ook de insteek van mijn manier van werken. Het blijft niet bij praten alleen. Je leert ook luisteren naar je lichaam. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten waardoor er ruimte is voor wezenlijke veranderingen.

 

In mijn praktijk sta jij centraal. Ieder mens is uniek en zo is ook de therapie volledig op jou afgestemd. Ik maak gebruik van verschillende technieken en kijk wat goed bij jou past. In veel gevallen zal ik de methode Mind Eye Power inzetten. Dit is een krachtige methode die verwant is aan EMDR.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Tineke

Online therapie

Ik bied online therapie aan via de beveiligde verbinding van Whereby. Mocht online therapie voor jou niet mogelijk zijn, dan is een bezoek aan de praktijk ook mogelijk met inachtneming van de geldende maatregelen.Mededeling inzake corona-pandemie

Het is mogelijk om gedurende de lockdown de praktijk te bezoeken. Hiervoor gelden de maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Is voor jou online therapie een optie, dan is dat uiteraard een goed alternatief.

Opleidingen & registraties

2019 - Opleiding Mind Eye Power practitioner; een aan EMDR verwante methode

2018 - Focussen voor professionele begeleiders, bij Aaffien de Vries

2014 - Gestalt- en Transpersoonlijke Therapie, Boswijk Instituut Doorn

2000 - Doctoraal Psychologie Universiteit Utrecht

 

  • NFG – 8684
  • RBCZ – 171260R
  • AGB code Zorgverlener 90104318
  • AGB code Praktijk 90063632
  • KvK-nummer – 68711891


Registraties

Specialisaties

Voor de behandeling van o.a. angsten gebruik ik Mind Eye Power. Deze methode lijkt op EMDR maar heeft als meerwaarde dat niet alleen de angstklachten verdwijnen, maar er ook inzichten en nieuwe perspectieven ontstaan. Afhankelijk van de hulpvraag kan met 1 sessie al resultaat worden geboekt. Ik gebruik deze methode ook bij blokkades, hardnekkige overtuigingen en trauma's. Voor meer informatie en reviews over deze bijzondere methode kan je een kijkje nemen op www.mindeyepower.nl.

 

Tarieven

Individuele sessie 85 euro.

Een sessie duurt 60-75 minuten.

 

Veel zorgverzekeraars vergoeden psychosociale therapie (meestal gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering. Verwijzing van de huisarts is daarbij niet nodig.

Openingstijden

Maandag 8.30-17.00
Dinsdag 8.30-17.00
Woensdag -
Donderdag 8.30-17.00
Vrijdag 8.30-17.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |