Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Annet | Psychosociaal Therapeut

Psychosociaal Therapeut - Wageningen - Annet
Therapie Wageningen
Generaal Foulkesweg 2A
6703 BR Wageningen
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Welkom! Mijn naam is Annet en ik begeleid (jong)volwassenen door middel van psychosociale therapie. Dit doe ik al 10 jaar met veel plezier.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei hulpvragen en klachten zoals: stress en onrust, angst(en), grenzen bewaken, faalangst, slaapproblemen. Samen kijken we wat er in jouw situatie nodig is en ruimen we overbodige ballast op zodat je weer meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen, ruimte en balans in jezelf en in je leven gaat ervaren.
 

Over Annet

Na jarenlang in de (internationale) marketing & communicatie gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid omdat ik voelde dat ik graag meer voor mensen wilde betekenen. Ik voelde me gelijk thuis bij de opleiding tot integratief psychosociaal therapeut die ik in 2010 heb afgerond.

Naast de gereedschappen die ik leerde hanteren om andere mensen te helpen, heb ik op persoonlijk vlak ook een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt doordat ik mijn eigen proces ben aangegaan. Hoewel dit zeker niet gemakkelijk was, voelde het toch goed dit te doen.

Als therapeut werk ik vanuit een integrale/holistische visie. Dit betekent dat ik aandacht heb voor zowel je lichamelijke, als ook emotionele, mentale en spirituele vlakken. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar daarom ook in grote mate.

  

Persoonlijke begeleiding

De verschillende therapievormen waarmee ik werk zijn: gesprekstherapie, regressietherapie, hypnotherapie, creatieve therapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), intuïtieve therapie.

Daarnaast bied ik ook een heerlijk ontspannende Access Bars® behandeling aan. Deze behandeling vormt een mooie aanvulling op de psychosociale begeleiding. Naast ontspanning in hun hele lichaam, ervaren mijn cliënten meer rust en ruimte in hun hoofd na een Access Bars® behandeling. 
Tijdens deze behandeling lig je (aangekleed en toegedekt met een deken) op een massagetafel en raak ik bepaalde punten op je hoofd heel licht aan. 

Welke therapievormen ik inzet tijdens jouw begeleiding, is afhankelijk van jouw situatie en voorkeuren. Wil je meer weten over de therapievormen/behandelingen die ik aanbied? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Kortdurende therapie/coaching

De begeleiding in mijn praktijk is kortdurend en erop gericht dat je voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen. De meeste cliënten hebben genoeg aan 4-10 sesssies. Hoeveel sessies jij nodig zult hebben, is afhankelijk van jouw situatie.
 

Vrijblijvende kennismaking

Je bent van harte welkom om vrijblijvend en kostenloos kennis te komen maken. We bespreken dan samen of je met je hulpvraag/klacht bij mij aan het goede adres bent. Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op voor een afspraak op korte termijn (geen wachtlijst).

 

 

Online therapie

Online therapie bij mij gaat via Zoom beeldbellen. Omdat ik een betaald Zoom abonnement heb, is dit privacyveilig (AVG proof) en het is ook nog eens gebruiksvriendelijk. Je ontvangt van mij allle informatie die je nodig hebt om op het moment van onze afspraak aan de online sessie deel te nemen.

 

Mocht je toch liever gewoon bellen dan kan dat natuurlijk ook.

  

Hoe werkt een online sessie?
Mijn ervaring is dat een online sessie heel persoonlijk en dichtbij kan zijn. Misschien is het in het begin een beetje vreemd maar het gevoel van afstand verdwijnt al snel.

Zorg dat je lekker comfortabel zit, het warm genoeg hebt, niet gestoord wordt door huisgenoten of huisdieren en wat te drinken bij de hand hebt. Omdat we elkaar zien en horen, verlopen de sessies vergelijkbaar als tijdens een sessie hier in de praktijk. Behalve de kop thee, deze regel je zelf ;).


Een online sessie duurt naar verwachting 60-75 minuten.

Opleidingen & registraties

2020: Opleiding Psychosociale Basiskennis
2017: Workshop Access Bars®
2017: Spirituele en Intuïtieve Academie
2015: Individuele Opvoedopstellingen (module 1)
2014: Body Drum Release
2011: Medische basiskennis
2010: Zijnsbewust therapeutschap
2010: APT (nu VOV) - opleiding tot holistisch psychosociaal therapeut (HBO niveau)
2007: Reiki Master
2006: Quantum Touch

1998: NIMA A
1995: International Management English Stream, traineeship and study in Marseille/France
1989: VWO

 Registraties

Specialisaties

Van mijn cliënten hoor ik vaak terug dat ze zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Ik vind dat heel belangrijk want het is nodig om je veilig te voelen om je te kunnen openen en veranderen. Vaak ervaren cliënten al snel meer rust waardoor ze makkelijker kunnen ontspannen en lekkerder in hun vel komen te zitten.

Veelvoorkomende hulpvragen
- Meer RUST gaan ervaren
- Meer ZELFVERTROUWEN willen ervaren
- Beter GRENZEN kunnen aangeven
- Beter leren ONTSPANNEN
- ZELFACCEPTATIE

Veelvoorkomende klachten
- Druk in hoofd, piekeren, geen rust of ontspanning kunnen vinden
- Angst(en)
- (Over)vermoeidheid
- Onzekerheid of weinig zelfvertrouwen
- Moeilijk kunnen omgaan met prikkels van buitenaf

Mijn specialisaties
-
Mensen helpen om stress en spanning los te laten en meer rust, ruimte en ontspanning te ervaren
- Blokkades, oude pijn en ballast opruimen met behulp van innerlijk kindwerk en lichaamsgerichte therapie

- Hooggevoeligheid  / hoogsensitiviteit / HSP

De sessies

De begeleiding is kortdurend, gemiddeld hebben mijn cliënten tussen de 4 en 10 sessies nodig. de sessies duren tussen de 75 en 90 minuten per sessie.

English spoken therapy
Other cultures and countries have always fascinated me and I have worked for years in an international environment. It gives me great joy to help international people with their psychological problems. 

Would you like to:
- feel more at peace inside your head and with yourself?
- feel more secure? 
- set your boundaries with more ease and effect?
- learn how to make your high sensitivity a strength in stead of a burden?
- experience more energy?
- be more self-loving?
- learn more about spirituality or use it more in your daily life?

Just contact me to make free acquintance. I am looking forward to meeting you!

 

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

1. Angst om jezelf te zijn / te laten zien

2. Faalangst

3. Sociale angst

4. Spreekangst

5. Overige angsten

Tarieven

Kennismaking               kostenloos (max 30 min.)

 

Intake en vervolgsessies       €88 (max. 75 min.)*
Studententarief                      €77 (max. 75 min.)                       

 

Access Bars® sessie     €100 voor een eenmalige sessie (120 min) en €90 voor een vervolgsessie (90 min)

*Voor aantoonbare minima gelden lagere tarieven. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding
Heb je een aanvullende zorgverzekering? Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn therapiesessies (deels) vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

Heb je geen aanvullende zorgverzekering? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Je betaalt dan wel zelf het hele tarief (maar bespaart wel maandelijks op de kosten van een aanvullende verzekering).

Ik vind dat iedereen hulp moet kunnen krijgen, ook als je financiële situatie het niet toelaat dat je het volledige tarief betaalt. Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen wat je mogelijkheden zijn.

 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 21.30
Donderdag 9.00 - 21.30
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Reviews Therapie Wageningen

Hieronder staan reviews over Therapie Wageningen - Annet

rating
Waardering van 4,7 uit 5
Op basis van 3 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Het heeft me veel rust gegeven

Ik merkte dat ik mijn leven anders in wilde delen en meer rust in mezelf wilde krijgen.

Annet heeft mij geholpen mijzelf op nummer 1 te plaatsen. Handvaten gegeven om nee te zeggen zonder een ander te kwetsen en alsnog voor mezelf te kiezen. Een ideale balans te vinden tussen de drukke wereld om mij heen en mijzelf.

Ik ervaar dat ik steviger in mijn schoenen sta en op tijd aan de rem kan trekken als iets mij teveel wordt. En dat heeft me veel rust gegeven.


| Opheusden | 12 jun 2021
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer deskundige en prettig

Nadat een jarenlang sluimerende angststoornis heftiger werd, besloot ik op zoek te gaan naar professionele hulp.

 

Dit vond ik bij Annet, zij heeft mij op een zeer deskundige en prettige manier geholpen. Als een bepaalde therapievorm onvoldoende resultaat gaf, schakelde zij moeiteloos over op een andere vorm.

 

We hebben de oorzaak gevonden en bij angst is het vinden van de oorzaak de belangrijkste stap naar herstel. Daarnaast heeft zij diverse ontspanningstechnieken aangereikt en nu komt het helemaal goed.

 

Dank je wel Annet!!!


| Wageningen | 15 feb 2020
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Een ervaren en deskundige therapeut

Na te lang wachten, ben ik toch maar naar een therapeut gegaan. Ik voelde mij erg opgejaagd en angstig.

De eerste keer dat ik bij Annet was voelde meteen goed. Zij liet mij teruggaan in het verleden wat niet altijd makkelijk was. Maar de rust en de juiste vragen die Annet stelde, brachten weer rust bij mij. De emoties kwamen regelmatig naar boven, wat later een goed gevoel gaf.

Ik ben een keer of acht bij Annet geweest, voelde me steeds sterker (rustiger) worden door de gesprekken. Terug in de tijd gaan maar ook recente nare dingen hebben wij besproken. Ik heb het gevoel dat ik een grijze deken van mij afgegooid heb en ervaar dat als zeer plezierig.

En het belangrijkste is: anders tegen de dingen aankijken. Er mee leren om te gaan. Annet is een ervaren en deskundige therapeut.


| Bennekom | 17 jan 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht