Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Erhard Föllmi | Integratief therapeut, EMDR, Hypnotherapie

Integratief-therapeut,-EMDR,-Hypnotherapie-Hillegom
Waardenburg 112
2181 LM Hillegom
therapie-hillegom@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Heb je last van faalangst, verlatingsangst, bindingsangst, rijangst, smetvrees of andere angsten? Vrees je een paniekaanval? Dan bepaalt angst je leven en heb je daar last van. Als therapeut begeleid ik je bij de aanpak van jouw angstklachten. Dat werkt bevrijdend en geeft je de ruimte en de energie om weer meer van het leven te kunnen genieten.

 

Als therapeut werk ik integratief: ik stem mijn behandeling af op wat jij nodig hebt om jouw angstklachten aan te pakken. Ik ben gespecialiseerd in de integratieve psychotherapie, EMDR en de klassieke hypnotherapie.

 

 

Hulpvraag

Angst is een hele natuurlijke reactie op dreigend gevaar. Maar soms nemen gevoelens van angst de overhand, zonder dat daar eigenlijk een reële reden voor is. Je gaat angstige situaties uit de weg en zo ontstaat angst voor de angst.

 

Als angst je dagelijks op de hielen zit, dan heb je daar last van. Als therapeut begeleid ik je in de aanpak van angstklachten en fobieën, zoals: faalangst, sociale angst, claustrofobie, rijangst, smetvrees, hypochondrie, paniekaanvallen en andere angsten. Ik maak daarbij vooral gebruik van EMDR en integratieve psychotherapie.

 

 

Aanpak

Ik ben gespecialiseerd in de integratieve psychotherapie, EMDR en de klassieke hypnotherapie. Deze combinatie leent zich goed voor de aanpak van fobieën en angstklachten.

Je bent niet jouw angst, maar je hebt een angst – naast kwaliteiten die je wél verder helpen. Op onbewust niveau wordt jouw angst gevoed door overtuigingen. Door deze overtuigingen aan het licht te brengen en te bewerken, nemen angstklachten af. EMDR helpt het verwerkingsproces verder op gang. Doel van de behandeling is dat jouw angstklachten afnemen en jij je weer beter gaat voelen.

 

 

Meer weten?

Spreekt mijn aanpak je aan en wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we globaal jouw angstklachten/hulpvraag en kijken we of ik je hierin kan begeleiden.

 

Voel je een klick en heb je vertrouwen in de aanpak, dan starten we een therapietraject. In het traject staan vertrouwen en geheimhouding voorop. Ik ben aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en verbind me aan de ethische gedragscodes en klachtenregelingen van deze organisaties.

 

Therapie/EMDR wordt door veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) gedekt.

 

 

Over mij

Ik ben Nederlander en Zwitser. Ik ben zowel technisch als mensgericht geschoold en heb vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in diverse landen van de wereld.

Mijn opleiding tot therapeut in de integratieve psychotherapie heb ik gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

 

Verder heb ik me gespecialiseerd in:

  • EMDR aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT);
  • Klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie;
  • Imaginatie coaching aan de School voor Imaginatie;
  • Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.

 

Als integratief therapeut ben ik ECP gecertificeerd. Het European Certificate of Psychotherapy is het Europese keurmerk voor psychotherapie dat staat voor professionaliteit en integriteit van de therapeut.

 

Ik ben als EMDR master Practitioner aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland. Deze netwerkorganisatie vertegenwoordigt therapeuten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van EMDR-behandelingen.

Praktische informatie

Werktijden: Op werkdagen van 9 tot 18 uur. Bij uitzondering ook 's avonds.
Tarieven: € 85,- per sessie (tarief voor therapie is vrijgesteld van BTW).
Sessieduur: Ongeveer 75 minuten.
Opleidingen: Integratieve psychotherapie en klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie; EMDR master practitioner aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT); imaginatiecoaching aan de School voor Imaginatie; Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.
Beroepsvereniging: VIT, RBCZ, NAP, NOBCO. Verder ben ik aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland en ben ik partner van CSR Centrum voor stress en burn-out coaching.

Ligging

© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |