Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Integratief therapeut, relatietherapeut en psycho-oncologisch therapeut - Oegstgeest - Ninian
Therapie Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtNinian | Integratief therapeut, relatietherapeut en psycho-oncologisch therapeut

Introductie

Ninian, Integratief therapeut en psycho-oncologisch therapeut 

 

 

Integratieve psychotherapie bij angsten

Binnen de integratieve psychotherapie wordt ieder mens gezien als een uniek persoon en staat ú als persoon centraal, in tegenstelling tot in de reguliere, “gewone”, psychologische zorg of psychotherapie,  waar veelal alleen uw klacht of probleem centraal staat. 

 

U bent zóveel meer dan alléen de klacht of het probleem dat u ervaart, ook al lijkt dat nu misschien even niet zo te zijn en gaat ál uw energie, in het denken of vechten, tegen uw probleem of klacht zitten. 

 

Uw persoonlijkheid, gedragingen, gevoelens, lichaam en geest zijn ònlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden èlkaar, en dus óok het probleem dat of de klacht (de angst) die u ervaart. Ik kijk dus niet àlleen naar het (schijnbaar losstaande) stuk(je) dat u ervaart als probleem of klacht: ik kijk naar ú, met alles dat u meebrengt, ín en ùit uw leven.

 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

 

Ninian

 

Online therapie

Ondanks het Corona virus en de daarmee gepaard gaande beperkingen, kan ik je ook van dienst zijn middels facetime, Skype, Zoom,  telefoon en mail.

Opleidingen & registraties

  • Integratieve psychotherapie en relatietherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • Gespecialiseerd in psycho-oncologie

 

Ik sta ingeschreven in het RBCZ-register (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) als Registertherapeut BCZ (licentienummer RBCZ  103240R). Ik ben daaarmee gebonden aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). 

 

Ik val onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).  In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie: SCAG.Registraties

Specialisaties

Psycho-oncologsche psychotherapie (hulp bij kanker)/psychotherapie bij ziekte

 

Veel mensen die ziek zijn, krijgen vaak wél de juiste medische en naastenzorg, maar nìet de gewenste psychische zorg.  

 

Voor wie te horen heeft gekregen dat hij of zij ziek is staat de wereld stil. Plannen voor de toekomst kunnen instorten en een vaak angstige periode van onzekerheid en twijfel breekt aan. Uw artsen doen alles om uw ziekte te bestrijden en u beter te maken, maar waar kunt u naartoe met uw verdriet, angst, onzekerheid en geestelijke pijn? 

 

U kunt behoefte hebben aan begeleiding of een luisterend oor. Deze behoefte kan op ieder moment in uw proces ontstaan, zowel tíjdens als nà uw behandelingen.

 

Met ziekte/kanker te maken krijgen is zwaar en verwarrend, zowel voor diegene die het treft als voor de partner, ouders, kinderen en/of andere naasten. Dan kan een steuntje in de rug prettig zijn. Vaak is praten (tegen een relatieve vreemde) heel prettig en lucht het op.

 

Tarieven

  • Psychotherapie 110 euro
  • Relatietherapie 150 euro

 

Een factuur stuur ik u desgewenst achteraf per mail of post toe zodat u deze kunt indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.

 

 

Sessieduur

  • 45 tot 60 minuten

 

 

Praktijkruimtes

Ik ben werkzaam in twee praktijken. In Oegstgeest houd ik praktijk in een oud klooster dat op slechts 25 minuten rijden van Amsterdam ligt. Op deze lokatie is er voldoende parkeergelegenheid en kunt u uw auto gratis, voor de deur, parkeren. Deze lokatie is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

In Amsterdam houd ik praktijk in een groepspraktijk, waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd.  Deze praktijk is gevestigd in een lommerrijke buurt waar u goed kunt parkeren, maar die tevens met het openbaar vervoer goed te bereiken is.

Openingstijden

Maandag 08.45 - 21.00 (Amsterdam)
Dinsdag 08.45- 18.00 (Amsterdam)
Woensdag 08.00 - 13.00 (Oegstgeest) 14.00 - 21.00 (Amsterdam)
Donderdag 08.00 - 18.00 (Oegstgeest)
Vrijdag 08.00 - 18.00 (Oegstgeest)
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht