Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Therapeutisch Coach - Master Coach - Excellent Coach - Harderwijk - Paul
Coaching Harderwijk
Oosteinde 21
3842 DR Harderwijk
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPaul | Therapeutisch Coach - Master Coach - Excellent Coach

Introductie

Gespecialiseerde therapeutisch coach sinds 2005 te Harderwijk.

 

Bij Faalangst en andere angsten, depressies, onzekerheid, pesten, burn-out, relatietherapie, Seksuoloog, echtscheidingen. Begeleiding bij ADHD en ADD, Ouder begeleiding bij pubers (opvoeden).

Heb je faalangst? Ben je onzeker?

En wil je daar nu echt eens blijvend mee aan de slag? Dan is het nu tijd voor verandering.

 

Uit onderzoek is gebleken dat 24% van de mensen in meer of minder maten last heeft van Faalangst of vergelijkbare angsten. Dit is een onzichtbaar probleem met grote gevolgen. 

Vaak denken mensen dat (faal)angst alleen voorkomt bij schoolgaande kinderen met leerproblemen. Dat is een misverstand. Kinderen, pubers, volwassenen iedereen kan er last van hebben.

 

Wat is Faalangst?

Samengevat gaat het bij faalangst om de angst om tekort te schieten, om niet aan de verwachtingen te voldoen. Verwachtingen van jezelf of die van anderen kunnen een zware last zijn. ‘Ik ben toch niet even goed als mijn zus’, ‘Ik voel gewoon dat ik ga zakken’, ‘Je zult zien dat ik afga als een gieter’, ‘Wat zal m’n baas wel niet denken?’, ‘Joh, ik geneer me kwijt!’

 

Natuurlijk zal faalangst leerprestaties negatief beïnvloeden, maar ook op het werk, sporten en in de vrije tijd kunnen mensen last hebben van faalangst. Faalangst leidt tot onzekerheid, tot slechter presteren en een laag zelfbeeld. 

Daarmee is het kringetje rond. Je kunt dan denken: “Zie je wel, ik kan het niet.” De volgende keer denk je al bij voorbaat: “Dat kan ik toch niet.” Die instelling zorgt ervoor dat iemand inderdaad onder niveau presteert.

Elke faalervaring bevestigt de negatieve gedachten. De stress voor het volgende toetsingsmoment wordt groter en groter. Bij veel mensen met faalangst gaat het mis als er sprake is van een proefwerk, sollicitatie, wedstrijd of spreekbeurt. Ook sociale druk speelt binnen Faalangst tegenwoordig een steeds grotere rol.

Heb je hier ook last van. Ik help je graag verder.

Ook bij andere angsten
Er is véél meer dan alleen faalangst. Als gespecialiseerd angst en trauma therapeut kan ik je helpen bij veel meer problemen. Nare gebeurtenissen, trauma’s of problemen met jezelf. Het is niet gek om nu de juiste hulp in te roepen en te kijken wat ik voor je zou kunnen en mogen betekenen.

 


De kern van het probleem:
 

Omdat we opzoek gaat naar de kern van het probleem is de aanpak niet om een pleister plakken op de openwonden maar gaan we voor een volledig, faalangst vrij leven.

De beproefde aanpak sinds 2005 heeft bewezen dat het succesvol is. Zonder bang te hoeven zijn voor een moeilijk zwaar of vervelend traject.

Vrijblijvend kennismaken
Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar om nu eens echt afscheid te nemen van je probleem? Maak dan nu nog een afspraak in mijn praktijk in Harderwijk. Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Het is belangrijk dat ik je ook echt kan helpen en dat jij een klik hebt met mij als therapeut. Bij dit kosteloze en vrijblijvende intakegesprek gaan we kijken of ik je kan helpen en hoe ik je kan helpen.

Er is geen wachtlijst. Dus je kan snel geholpen worden.

Online therapie

Soms kan het voorkomen dat je (even) niet naar mijn praktijk in Harderwijk kunnen komen.

 

Dat is geen probleem. Bij mij kan je ook online terrecht. De sessies zien er het zelfde uit alleen dan via een beeldscherm. We maken hier samen afspraken over hoe we dit vorm geven

Opleidingen & registraties

Ik ben actief sinds 2005 en inmiddels uitgeroepen tot excellent coach, Master coach, en Therapeutisch coach.

Enkele opleidingen van mij:

 • NLP Trainer
 • NLP Master Coach
 • NLP Master Practitioner
 • Master Hypnotherapie
 • IEMT
 • Time Line Therapy Master
 • Vertrouwenspersoon
 • EMDR Therapeut 
 • Seksuoloog
 • Relatietherapeut

 

Ik vind het belangrijk dat kwaliteit en een vertrouwd gevoel voorop staan bij elke afspraak. Een veilige en verantwoorde omgeving is belangrijk. Als coach word ik door de aangesloten instanties geregeld gecontroleerd. Zo beschik ik uiteraard over een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) en zijn mijn opleidingen en werkervaring getoetst en gecontroleerd.

Door te kiezen voor een erkend en geregistreerde therapeut weet je zeker dat jij of je kinderen in een veilige, gecontroleerde en geregistreerde omgeving terechtkomt.

Ik ben aangesloten bij onderandere:

 

 • Cat-Collectief


Registraties

Specialisaties

Ik help bij o.a.

 

 • Faalangst
 • Depressies
 • Onzekerheid
 • Pesten
 • Burn-out
 • Dyslexie
 • Relatietherapie 
 • Echtscheidingen
 • Begeleiding bij ADHD en ADD
 • Ouder begeleiding bij pubers (opvoeden)
 • Corona herstel

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

 1. Faalangst
 2. Bun-out
 3. Relatieproblemen
 4. Onzekerheid
 5. Echtscheidingen
 6. Niet lekker in je vel zitten
 7. Opvoedingsproblemen

Tarieven

Afspraken zowel overdag, savonds of in het weekend. 

 

 • Het intake- / kennismakingsgesprek gratis van max. 30 minuten is gratis en vrijblijvend
 • Coachingsgesprek / relatietherapie sessie   € 89 (max. 75 minuten)
 • Gesprekstarief na 75 minuten €35 (per half uur of deel daarvan)

Deze prijs is voor een afspraak in de praktijk in Harderwijk. Kosten voor huisbezoeken en bezoeken op afwijkende locaties op aanvraag.


*= Iedereen verdient de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Soms kan goede coaching net te duur zijn. Ik wil dat iedereen geholpen kan worden en bied daarom enkele coaching trajecten per jaar met een aangepaste prijsstelling. Vraag hiernaar gerust om de mogelijkheden.

 

De begeleiding en behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht dit problemen geven maak dit dan kenbaar bij het kennismakingsgesprek. We kijken dan samen naar een passende oplossing.

Ik wil de beste en onafhankelijke zorg bieden aan zijn cliënten en me niet willen schikken in regels die gesteld zijn in belang van de verzekeringsmaatschappij in plaats van die van de cliënt.

Openingstijden

Maandag 12:30 tot 21:00 uur
Dinsdag 12:30 tot 21:00 uur
Woensdag Uitsluitend telefonisch
Donderdag 11:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 11:00 tot 18:00 uur
Zaterdag Uitsluitend telefonisch
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht