Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Lydia Groeneveld | Psycholoog & Coach

Psycholoog-&-Coach-Nijmegen
Irene Vorrinkstraat 225
6535 NA Nijmegen
lydia-groeneveld@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Psycholoog Nijmegen

Welkom! Mijn naam is Lydia Groeneveld en ik stel mij graag persoonlijk aan je voor. Ik ben spontaan, enthousiast, energiek, warm, gedreven, sterk betrokken, deskundig en vriendelijk. 

 

 

Mijn ervaring en kwaliteit

Als psycholoog, coach en ook trainer heb ik ruime werkervaring opgedaan bij vragen op het gebied van Angsten, Relaties, Gezondheid, Arbeid & Organisatie en Leiderschap; zowel individueel als ook in organisaties. Begeleiding bij het omgaan met angst, paniek, fobie, de stress en de spanningen die dit oproept, de impact die dit heeft op jouzelf, op je werk, op je (sociale) leven en op je relatie(s), de inzet van persoonlijk leiderschap hierbij zijn voorbeelden van de begeleiding die ik jou persoonlijk kan bieden. 

 

Ook geef ik advies aan organisaties hoe zij om kunnen gaan met mensen die angst, stress en paniek ervaren maar ook wanneer er een angstcultuur heerst in een bedrijf. 

 

Om mijn kwaliteit te waarborgen heb ik mij, na mijn universitaire studie Gezondheidspsychologie en Arbeid- & Organisatiepsychologie, aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ik ben bevoegd om de titel Registerpsycholoog te gebruiken. Ieder jaar volg ik opleidingen, trainingen en intervisie om mij te blijven ontwikkelen op mijn vakgebied en daarmee ook klanten goed van dienst te kunnen en blijven zijn. 

 

 

Mijn werkwijze  

Mijn coachende begeleiding is laagdrempelig, geeft inzicht in de vraag die je hebt en is vooral gericht op oplossingen die aan jouw vraag voldoen. We praten niet alleen; je gaat ook daadwerkelijk aan de slag aan de hand van concrete opdrachten om jouw vraag vooral praktisch te kunnen vertalen in jouw dagelijkse bestaan. 

 

Ik hecht sterk aan de kracht van een waarderende manier van samenwerking en werk met de 5 V's: Verhaal, Vertel, Verbind, Verwonder, Verander. Elke vraag, persoonlijk, thuis of in werk, start immers met een verhaal. 

 

Bij elke vraag werk ik met een analyse. Wat is het verhaal achter de vraag en hoe kan deze vraag vertaald worden naar persoonlijke groei, verdere ontwikkelingen en praktische oplossingen. 

 

 

Angst en paniek

Sta jij op een punt dat je zegt:

 

" Ik voel zelf angsten in mijn lijf, mijn denken en gedachten die mij overvallen en wil deze graag overwinnen". Bijvoorbeeld het geven van een presentatie, zomaar ineens paniekaanvallen, of een fobie; je durft de straat niet meer op te gaan of je in gezelschap te begeven."

 

" Ik ben werkgever maar in mijn bedrijf regeert de angst". Ik doe er alles aan om open en transparant te zijn maar krijg de angst er niet uit. Hoe kan ik als werkgever de angstcultuur in mijn bedrijf ombuigen?"

 

Door mijn ruime werkervaring op verschillende niveaus in organisaties maar ook in individuele contacten met mensen, kan ik zowel personen als organisaties goed begeleiden bij dit thema. 

 

 

Jouw kompas na afronding gesprekken 

Regelmatig hoor ik van mensen; ik weet nog wel wat er ongeveer besproken is, maar kan niet meer alles reproduceren. Dat is heel logisch, want het is ook een intensieve periode geweest waarin je hard hebt gewerkt aan jezelf.

 

Daarom ontvang je van mij aan het eind van de gesprekken een evaluatie in de vorm van een kompas. Hierin staan de voor jou belangrijkste vragen beschreven die je hebt aangereikt maar ook de kern en aandachtspunten van hoe hier verder mee om te gaan.

 

Dit maakt dat je niet alles hoeft te onthouden terwijl je hoofd vaak al vol zit maar je krijgt dit mee in jouw persoonlijke kompas.  

 

 

Vergoeding 

De therapie wordt niet vergoed door reguliere verzekeraars. Dit is een investering in jezelf.

 

Wil je meer weten? Aarzel niet en neem contact met mij op via de button.

 

Praktische informatie

Werktijden: Maandag tot en met Vrijdag
Tarieven: Individuele therapie € 95, - per sessie incl BTW, Relatietherapie € 110,- per sessie (€ 55,- per partner) incl BTW
Sessieduur: Een sessie is gemiddeld een uur
Opleidingen: Psychologie (drs) richting GZ en Arbeids & Organisatiepsychologie
Beroepsvereniging: NIP

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |