Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Medicijnen tegen braken

Zolang ik mij kan herinneren ben ik als de dood voor overgeven. Vreselijk vind ik het. Ik schiet helemaal in de paniek modus als ik maar een beetje misselijk ben. Het woord buikgriep moet ik ook niet in mijn omgeving horen. Nu ben ik moeder van 2 kinderen en is het onvermijdelijk. Mijn zoontje heeft al 5 keer echt buikgriep gehad en gelukkig heb ik het nog niet van hem overgenomen maar ik leef dan echt in spanning. Poets heel het huis van onder naar boven en krijg geen hap door mijn keel. Ik hou ontzettend van mijn kinderen maar als ik echt in zo'n spanning fase zit denk ik wel eens dat ik het hebben van kinderen in die zin helemaal niet aan kan. Dat ze zelf overgeven kan ik wel tegen, maar het idee dat ik aangestoken word...
Ik heb ondertussen wel altijd zetpillen tegen misselijkheid in huis ( metoclopramide) voor het geval dat. Ik heb het 2 keer moeten gebruiken waarvan ik 1 keer toch heb overgegeven maar het snel wegtrok, bij de andere keer trok het door de medicijnen gelukkig heel snel weg. Maar het is natuurlijk niet normaal het te onderdrukken. Toch ben ik benieuwd of meerdere mensen met deze angst deze medicijnen voor de zekerheid in huis hebben. Mochten jullie buikgriep krijgen, helpt dit dan ook goed bij jullie? En de moeders onder ons... hebben jullie nog tips? Toen ik nog geen moeder was kon ik buikgriep wel vermijden voor het grote deel. Maar nu absoluut niet, mijn zoontje gaat ook bijna naar de basisschool wat mij vreselijk veel spanning opleverd... Ik hoop er toch ooit van af te komen. Maar de therapieën die ik hiertegen heb gehad hebben helaas niet geholpen.

Mamavan2
10-03-2024
laatste reactie: 10-04-2024

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat een enorm herkenbaar verhaal. Sinds mn zoontje op de basisschool zit is de angst alleen maar toegenomen. Ik ben continu gefocust of andere kinderen in de klas geen buikgriep hebben. Onlangs hoorde ik een andere moeder tegen de juf zeggen: ‘hij heeft de hele nacht overgegeven, maar vanochtend ging het weer goed’. Dan ben ik echt in staat op m’n zoontje weer mee naar huis te nemen.
Ik heb inmiddels ook al zoveel therapie gehad, ik ben een beetje radeloos. Gaat dit ooit nog over..?!

MamaVan
10-04-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |