Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Is chronische hyperventilatie?

Hoi hoi,op dit forum wil ik vragen of er m
eer lotgenoten zijn met deze klachten nl verschrikkelijk moe zware benen duizelig gevoel een hoofd vol met watten veel slijm en hoesten vaak moeten plassen ik kom er niet uit de dokter zegt neem maar een oxamepam in maar dat is verslavend dus dat doe ik niet te veel agentje een halve zijn er mensen met deze klachten?



Joke
29-02-2024
laatste reactie: 01-03-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi joke het is herkenbaar. Ik ben er inmiddels achter dat ik last heb van hooikoorts en daardoor vaak klachten ervaar zoals die van u. Momenteel hyperventileer ik vooral tijdens wandelen ineens acuut, voor een paar minuten. Voorheen had ik er de hele dag last van, terwijl ik daarvoor altijd alleen overmatig slijm had en erg moe. Bleek toch hooikoorts te zijn😅 en dat hoesten (droge hoest) en wattig gevoel hoort daar ook bij.

Meschien dat je hier iets aan hebt.. in ieder geval proberen optijd rust te nemen met afleiding/ademhalingsoefeningen. Het doet wonderen op langere termijn en de klachten gaan vroeg of laat wel weg maar je moet er echt zelf wat aan doen.

Sterkte gewenst😘


Anoniem
01-03-2024
Reageer:
Dankjewel voor reactie maar ademhalings oefeningen helpen niet echt al 12 keer bij een therapeut geweest maar geen succes,en hooikoorts oke dat kan misschien ook .groetjes

Joke
01-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |