Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Dwang gedachten. Burn out????

Hallo allemaal,weet niet of dit verhaal hier goed staat en mischien al eerder is neer gezet. Maar misschien en wel hopelijk herkenbaar voor iemand. Die dit leest en door het verhaal heen kan lezen. Mischien herkenbaar voor iemand die denk .ja dit is herkenbaar. Graag dan ook je ervaring hier mee.mijn klachten begonnen zo iets 3 jaar geleden. Zware uitputtende vermoehijd,deze is zo zwaar met geen woorden te beschrijven. Constructie problemen. Geen auto kunnen rijden. Als maar in de overleving.s stand. Dealarisatie, zo kompleet kapot oververmoeid dat het niet meer vol te houden is.tis gewoon een wonder ik hier nog zit of leef .zit en nu komp het voortdurend in mijn hoofd piekeren. Luisteren naar je eigen gedachten. Deze maken me compleet gek zo gek het mijn leven. Of te wel overleven beheest. De hele dag aan staan. Tis of je je eigen waanzin voet. Dus dit gaat ook door bij evt aflijding. Ggz geweest nu aan de esitalopram 10 mg .deze help niet. Ook al hypnose terapie gehad enz enz .maar de aan stand en de waanzin gedachten gang in mijn hoofd veranderen niet. Is dit laatste voor iemand herkenbaar. Ben ik gek aan het worden???is er nog hoop .de Zware uitputtend e vermoehijd en gedachten gang drijven me tot waanzin. Is er iemand die dit begrijpt en er een goede tip in heeft de gedachten zijn niet te beschrijven een wir war gaandeweg in een neerwaartse spiraal. Uit bed komen is een halve dag verder. Kom tot niks en alles is te veel maar dan ook alles. De omgeving om me heen ervaar ik als zeer vreemd. Raar en wazig. Heb geen energie meer .ook niet in positieve gedachten. Het is in 1 woord net een carrousel. Zijn het stemmen in mijn hoofd,is het dwang matig piekeren wie kan me helpen???? Mvg anoniem

Anoniem
21-02-2024
laatste reactie: 05-03-2024

6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Heel heel heel herkenbaar!!! Alles wat je schrijft je lichaam geeft 1000 en 1 klachten je voelt je heel raar in je hoofd enz. De wereld is heel raar angstig. Ik ging bijvoorbeeld een rondje lopen drama. M'n benen worden zwaar ik wort raar ik me hoofd. Alsof je gek wordt inderdaad. Duizelig en dan angstig. De wereld is vreemd dat is zo zo eng. Het voelt alsof mijn hoofd aan de haal gaat met alles. Dood en dood eng. Heb ook baak nergens zin in ik weet niet waar ik mezelf moet laten wat ik moet doen enz. Zelfs douche is al moeilijk. Want ja de wereld is raar en ik heb veel lichamelijke klachten en ik ga denken en hup de paniek. Ik slik geen medicijnen maar loop wel bij een psycholoog

Tamara
21-02-2024
Reageer:
Antwoord aan tamara .het is idd allemaal klote op zijn Limburgs gezegd. Maar we moeten volhouden. Iemand die je begrijpt hoef je niet op te rekenen. Tenminste hier niet. Mischien wel op dit forum. Tis alleen jammer genoeg je geen contact kan leggen ter klachten uitwisselen enz .dus ja zo kan je wel je verhaal even kwijt. Hoe lang loop je al met deze klachten? En heeft de arts je geen medicijnen voor geschreven? Maar ik las dat je nog aan het werk was? Hoe verloopt dit .

Anoniem
21-02-2024
Reageer:
Hoi anoniem,
We moeten volhouden inderdaad maar is er lastig. Iemand die je niet begrijpt snapt inderdaad niet wat je moeilijk doe. Ik heb gelukkig iemand in de familie die een soort gelijk iets heeft gehad dus daar kan ik wel mee praten en dat stelt me gerust.
Ik loop sinds augustus met klachten. Het begon me veel moeheid en slecht slapen. Toen een keer niet lekker geworden(blijkt achteraf een paniekaanval te zijn geweest). Heel de medische mallemolen ingeweest alles was prima. Toen begon het pas derealisatie, duizeligheid, zere slappe benen, raar dof hoofd, angst, paniek, extreem vermoeid, niet kunnen genieten, heel verdrietig, trillen, opgejaagd, hartkloppingen, druk op ogen, enz.
Reed zelfs geen auto. Sinds pas weer opgepakt en tgaat best goed. Nog geen lange stukken maar dat geeft niet. Fietsen en lopen is ook nkg erg moeilijk. Door de rare wereld.
Werken doe ik nog maar met moeite. Ik sta op en ga met alle moeite naar me werk kk sleep mezelf erheen. Soms is het afleiding en knap ik wat op de andere keer totaal niet. Soms is koffiezetten al teveel. Gelukkig kan en mag ik bij me werk weg als het niet gaat. Ik ben via de huisarts maar een psycholoog gestuurd ben daar nu 6x geweest en vind het fijn. Even alles eruit gooien.

Tamara
21-02-2024
Reageer:
Goedemorge deze ook aan tamara. zet het er maar even bij voor de volgende lezers. Nou wat een verhaal kon ik zo zelf er neer gezet hebben. Dat verhaal geeft de burger weer moet zeggen ze wel eens .lekker positief houden zo.hier is het nog niet zo positief maar naar dit te lezen fleur ik weer wat op.veel piekeren op zien tegen de dag die komen gaat .ja je kent het wel he. Maar goed dit te lezen van je .echt top hou vol .toch heb je dan op deze manier weer wat steun. En het niet slapen. Wakker worden midden in de nacht jaja .soms krijg je de dag nog niet eens mee.zal je berichtje eens na lezen als ik weer in een zwart gat zit.bedankt zeer confronterend mvg ..Limburg

Anoniem
22-02-2024
Reageer:
Pfff herkenbaar ...ik al 5 jaar...idd zijn het stemmen of dwanggedachten...hier geen medicatie durf niet maar
dit is ook niet te doen .
Helaas geen tips heb ook alzoveel geprobeerd...niets helpt je hebt dagelijks geen gemoedsrust....zou er zo paranoïde van kunnen raken of dat het je achtervolgd...k.t angst.

Marian
05-03-2024
Reageer:
Ja marjan. Je naam er maar even bij gezet,tis zwaar k.. je moet iets gaan doen,maar geen energie ,zak steeds verder weg om dat de vermoehijd niet vol te houden is .of je nu wil of niet tis slapen en nog eens slapen. Je staat konstand op aan en je gedachten gaan met je op de loop of dat je niet meer in de werkelijkheid zit. Je gaat er zelfs naar luisteren tenminste ik .het maak je kompleet gek.als of je er maar beter een einde aan kan maken lichamelijk en geestelijk gewoon kompleet op .dus in de overlevering stand dan maar weer.ik vraag me wel af hoe je dit al 5 jaar vol houden doet? Hier is de rek er wel uit na 3 jaar .de hulp die ik heb werk niet. Mensen om me heen hebben maar een opmerking of 2 ga naar buiten. En ik ben ook wel eens moe. Maar er zit een verschil tussen wel eens moe,en gewoon niet meer functioneren .ik raak er zo gefrustreerd van dat ik er wel klaar mee ben.tis me gewoon veel te zwaar. Om dag in dag uit bezig te zijn. Met de depresie. Burn out of wat dan ook .ben een a 2 uur wakker uit bed. En val da na weer kompleet urenlang in slaap, of ik nu wil of niet. De volgende klachten sluit ik dan maar mee af.
Uitgeput kapot moe
Gedachten beheersen je leven
Me afsluiten vd buitenwereld
Opgejaagd op gefokt
Alles is me te veel. Zal nu stoppen tis een hele was lijst
Mag je toevallig behoefte hebben aan een persoonlijk contact puur te hulp ondersteuning is dit welkom. Ook dus voor andere mensen. Al vaker is er hier oor voor. Maar weet niet hoe .op deze site mvg anoniem

Anoniem
05-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |