Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
EMDR-therapeut - Sommelsdijk - Bas
Therapie Sommelsdijk - Goeree-Overflakkee
Kluut 16
3245TC Sommelsdijk
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtBas | EMDR-therapeut

Introductie

Leuk om kennis met je te maken! Ik vertel je graag wat meer over mezelf, zodat je weet met wie je te maken krijgt!

 

De afgelopen jaren heeft mijn leven een spannende wending genomen. 5 jaar geleden had ik niet durven dromen dat mijn leven er zou uitzien zoals het er nu uitziet. Nogal cliché? Bij mij niet! 

 

Nadat ik een aantal jaren als leerkracht voor de groep had gestaan, vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. Ik begon aan de Masteropleiding Gedragsspecialist bij het Seminarium voor Orthopedagogiek waar ik veel wetenschappelijke kennis opdeed over gedrag. 

 

In diezelfde periode (net 2 jaar getrouwd) kwamen we relationeel in een heftige periode terecht. Onverwerkte pijn uit mijn verleden achtervolgde me en hield me in zijn greep. Ik wilde er uit, maar het lukte niet. Door het volgen van individuele en groepsgesprekken kreeg ik beter zicht in mijn gedrag en begreep ik welke sleutels ik kon hanteren. Ik begon mezelf beter te leren kennen en meer van mezelf te houden. Dat resulteerde in het begin in een hoop geruzie en miscommunicatie in mijn relatie met Herma.

 

Tegelijkertijd merkte ik dat de gesprekken me inzichtelijk hadden geholpen, maar ik slaagde er niet in dat te doen wat goed voor me was. Om wanhopig van te worden. En hoewel ik als kind gelovig was opgevoed, had ik niet het idee dat het geloof me echt verder kon brengen. Tot ik op de trainingsschool voor pastoraat en bevrijding inzicht kreeg in de geestelijke wereld. Ik leerde leugens ontmaskeren en sleutels hanteren om vrij te komen van verkeerde patronen.

 

Nu leef ik als nooit te voren. Natuurlijk heb ik zo m'n struggles, maar ik geniet van het leven! 

 

Ik hou er van de psychologische kant van het leven te betrekken in het geestelijke. Ik heb gemerkt dat dat een krachtige combinatie is die diep doorwerkt in iedere situatie! 

Als therapeut ben ik deskundige op het gebied van emoties, angst, herstel van trauma's en stress- en burnoutklachten. Naast een nuchtere cognitieve benadering, werk ik vanuit het principe dat er eenheid is in lichaam en geest. Dat biedt ruimte om ook met het onzichtbare (denk aan emoties) te werken. 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Bas

Online therapie

Online gesprekken zijn net zo effectief en renderend als face-to-facegesprekken, zo vertelde een cliënt uit Noorwegen me. Het voordeel? Jij bent thuis, hebt geen reistijd en voelt je veilig in je eigen omgeving. Gesprekken doen we via Teams.

Opleidingen & registraties

Master SEN bij het Seminarium voor Orthopedagogiek - Gedragsspecialisme

Trainingsschool Vrijzijn - school voor pastoraat en bevrijding

Stress- en burnout coaching bij Laudius
EMDR algemeen - Educas

EMDR boosheid - Educas

Ik ben niet geregistreed bij een beroepsvereniging, omdat ik geheel mijn eigen koers wil vragen en ik mijn eigen kwaliteiten en talenten ontwikkel op basis van interesse en verdieping van expertise. Tijd investeer ik liever in jou dan in het blijven voldoen van bovenaf opgelegde eisen.

Specialisaties

Jij staat centraal in het hele ecologisch model waarnaar ik als gedragsspecialist naar kijk. Middels gesprekken ontdek je verbanden tussen vroeger en nu, gedrag en gedachtes, emoties en blokkades. Doordat je inzicht krijgt in je gedrag, weet je waar je op kunt focussen. Je vindt herstel waar nodig en ontwikkelt tools waar je al zo lang naar verlangd. 

Leven uit voldoening! 

De meest behandelde angsten in mijn praktijk:

De belangrijste vragen waarmee mensen bij mij aankloppen zijn:

- Ik heb angst. Hoe kom ik er van af?

- Waar komen stress- en burnoutklachten vandaan en wat kan ik er aan doen?

- Hoe kan ik ongewenste gedragspatronen stoppen?

- Hoe kom ik tot diepere zingeving in mijn leven?

- Help me meer te leven uit mijn hart.

Tarieven

De investering van één sessie van ongeveer een uur bedraagt 90 euro. Wil je in de avond afspreken? Dan wordt daar een toeslag van 7,50 euro voor berekend.

Openingstijden

Maandag 9.00-21.30
Dinsdag 9.00-21.30
Woensdag 9.00-21.30
Donderdag 9.00-21.30
Vrijdag 9.00-21.30
Zaterdag In overleg voor dringende gevallen geopend.
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht