Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie
Therapeut | Erkend & Geregistreerd - Den Bosch - Johan
Therapie Den Bosch
Onderwijsboulevard 126
5223 DH Den Bosch
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtJohan | Therapeut | Erkend & Geregistreerd

Introductie

Wanneer je op zoek bent naar een ervaren en erkende therapeut / coach dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meestal kan er al een afspraak worden gemaakt binnen twee weken - er is geen wachtlijst - en starten we de eerste sessie met een inzichtgevend gesprek waarin we elkaar beter leren kennen.

In dit gesprek geef jij aan welke dingen voor jou belangrijk zijn, met welke vragen je worstelt en waar je tegenaan loopt of last van ervaart.

De aanpak bij mijn praktijk is praktisch en doelgericht. De oorzaken van de klachten worden onderzocht en aangepakt. Dit wordt gedaan met de meest effectieve methoden en technieken zodat je in korte tijd weer de goede kant op gaat. Ik help je jezelf opnieuw te ontdekken en je boosheid, pijn, zorgen en verdriet op te ruimen en achter je te laten.

Zolang jij maar bereid bent eerlijk en open met jezelf aan het werk te gaan heb je na  een doorgaans kort traject de regie weer terug en voel je je krachtiger en onafhankelijker. Je merkt dat er dan weer ruimte ontstaat voor ontwikkeling, groei en de leuke dingen in je leven.

 

 

Over mij

Ik heb ruim 20 jaar fulltime ervaring in de hulpverlening, coaching en management. Ik heb veel mensen met succes geholpen bij hun persoonlijke groei & ontwikkeling en met het aanpakken van hun klachten, verdriet, angsten, spanningen en onzekerheden.

 

Ik ben gediplomeerd Hypnotherapeut & Relatietherapeut, erkend en geregistreerd als registertherapeut bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en aangesloten bij de RBCZ.

 

Cliënten ervaren mij als prettig, direct, open, betrokken, intuïtief, humor, 5d.

 

Ik haal mijn inspiratie uit mijn opleidingen (Psychologie, Hypnotherapie & EMDR en Bedrijfskunde), meditaties, verre reizen en mijn talent om me te kunnen inleven in de gevoelswereld van anderen.

 

Het geeft me veel voldoening cliënten weer naar buiten te zien lopen zonder of met sterk verminderde klachten en / of betekenisvolle nieuwe inzichten. Ik kan me geen dankbaarder werk voorstellen. Maatwerk, integriteit en het centraal stellen van de cliënt zijn daarbij vanzelfsprekend.


Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Johan

Online therapie

Whatsapp - Telegram

Opleidingen & registraties

Lidmaatschappen / Aangesloten

  • Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapie (NBVH): lidnummer 07014
  • Register Beoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): lidnummer 403157R
  • Kamer van Koophandel – Dossiernummer handelsregister 172 00 006


Registraties

Tarieven

Vergoedingen

Mijn praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars waardoor de sessies meestal (deels) vergoed worden via uw aanvullende verzekering. Mogelijk kunt u de therapie/ coaching kosten als aftrekpost opvoeren bij uw belastingaangifte of te verhalen via uw werkgever (bijscholing/ ontwikkelingsbudget). Cliënten kunnen de factuur ook op naam van de eigen zaak laten zetten.

 

 

Tarieven

Het eerste consult/ kennismaking / intake en alle volgende gesprek-sessies kosten €138. Voor EMDR en Hypnose sessies geldt een tarief van €165. De sessies worden ruim ingepland zodat we altijd alle tijd hebben.

Openingstijden

Maandag 1000 - 2200
Dinsdag 1000 - 2200
Woensdag 1000 - 2200
Donderdag 1000 - 2200
Vrijdag 1000 - 1700
Zaterdag Alleen voor spoedafspraken
Zondag Alleen voor spoedafspraken

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht