Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Pijnlijke steken hartstreek

Na vele onderzoeken gedaan te hebben is het overduidelijk dat ik dus chronische hyperventilatie heb. Ik had vooral eerst last van een benauwd gevoel, nadien kwam er de hoofdpijn, duizeligheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk bij, pijnlijke venijnige steken hartstreek, meeste van de symptomen zijn vrijwel weg door dat ik nu deanxit neem. Enkel de steken. Die zijn soms zo erg dat ik echt panikeer dat het mijn hart is, terwijl ik een volledig onderzoek heb gehad en de cardioloog mijn verzekerde dat die steken niet van het hart komen. Maar die zijn soms zo venijnig amai.. Dokter zegt dan neem een pijnstiller. Iemand die ook die pijnlijke steken heeft? En wat doen jullie ertegen?

Kelly
14-02-2024
laatste reactie: 17-02-2024

1
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Lieve mensen jullie moeten echt geen bang hebben van deze klachten waarom omdat ik zelf dit allemaal heb oorsuisen spierpijn niet kunnen ademen maag en darm brok boeren warm zuur ik heb gewoon alles wat je kunt op noemen dit heet angst voor de angst dat je iets hebt ik kan jullie verzekeren dat dit onder controle kan als je even na denkt ik raad je het boek aan van hyperventilatie ontmaskerd aan van chris lenaerts ze heeft zelf de ziekte beeld mee gemaakt en is voledig klacht vrij ze is zelfs een zelstandige kinesiterapeut geweest en zelf heel veel klachten gehad en deze boek heeft mij inorm geholpen ik had gewoon zoveel klachten en dat alleen omdat ik zoveel angst had geloof me lieve mensen jullie gaan echt je ogen open trekken waarom jullie u zo voelen dikke kus allemaal

Anoniem
15-02-2024
Reageer:
Hey kelly, wat je hier vertelt is heel herkenbaar. Zelf zit ik er al voor een lange tijd in..
het is begonnen sinds ik een paniekaanval heb gehad een aantal jaren terug en sinds dien adem ik zo ineens spontaan verkeerd en het lukt niet meer om goed te ademen.. als ik bijv ademhalingsoefeningen doe via de buik-middenrif dan reset mijn lichaam dat door een ademstop en adem ik weer vanuit de borstkas. De steken heb ik ook gehad (een poosje niet meer) ook vlak bij het hart of het hart zelf. Nooit na laten kijken maar ja.. ik leef nog steeds na 5 jaar😅 de maag zit vlak onder het hart, steken kunnen daar wel in voorkomen... En natuurlijk door chv..
probeer rustig te blijven ook al is dat heel moeielijk! En ja doktors met hun pijnstillers.. altijd hetzelfde helaas. Heb dat vaak meegemaakt.

anoniem
16-02-2024
Reageer:
Hoi Kelly, heel herkenbaar die steken, daar heb ik ook regelmatig last van. Volgens de cardioloog die mij heeft onderzocht is er niets aan de hand, maar telekens als het gebeurt ben ik van de leg. Zo vervelend!

Ans
17-02-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |