Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Bang

Ik ben zo ontzettend bang en onrustig de laatste weken.. volg continu het nieuws.. bang voor oorlog en nu vooral er wordt gezegt voorbereid zijn en dat ze de grootste training hebben..

Anoniem
22-01-2024
laatste reactie: 25-01-2024

2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb exact dezelfde angst, soms zo erg dat ik snachts gillend wakker wordt omdat ik nachtmerries hierover hebt. Wat mij persoonlijk heel erg veel helpt is praten met mijn vriend, dit is een realistische man.

We kunnen niet uitsluiten dat het niet gebeurd, al sinds de mensheid bestaat is er oorlog, dit zal altijd zo blijven, nu omdat het zovaak in het nieuws is en je dit in overdaat ziet wordt je er continue aan herinnert + het is allemaal redelijk in de buurt.

Probeer het eens een week zonder nieuws, zelf heb ik dit ook gedaan en echt het werkt, de eerste dagen is het afkikken, daarna vergeet je het, zapp je tv om als het uitgezonden wordt, leef in het hier en nu, wij kunnen ons heel erg druk maken maar daardoor staan onze levens eigenlijk stil omdat we in een overlevingsmodus gaan staan die tot op heden nog niet nodig is.

Uiteraard is het altijd goed je voor te bereiden, op wat voor crisis dan ook, Nederland heeft ook een elektrischiteits tekort, aangezien alles tegenwoordig draait op elektriciteit is het belangrijk producten in een huis te hebben zoals bv. Een campinggasstel, zo kan je altijd koken, kaarsen en eten wat lang houdbaar is.

Bang2
22-01-2024
Reageer:
Ik ben ook verschrikkelijk bang, vooral voor de toekomst van mijn kinderen.

ik ga zelf ook eens proberen geen nieuws meer te volgen, in de hoop dat het mij helpt.

An
25-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |