Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik heb een trauma bevalling gehad

Ik heb mijn mama onlangs plotseling verloren toen ik hoogzwanger was. Een maand later ben ik bevallen. Ik heb een trauma bevalling gehad. Net toen mijn water brak, kreeg ik een paniekaanval. Ik kreeg geen lucht en dacht dat ik doodging, ik werd misselijk en begon te braken en ik bibberde heel erg. Net erna ben ik dan bevallen en de placenta ging er maar moeilijk uit. Ik ben dan heel veel bloed verloren waardoor ik meteen naar de operatiekamer moest. Toen ik terug wakker werd, vertelden ze me dat ik veel geluk heb gehad. 2 maanden later kreeg ik een erge paniekaanval op het moment dat ik ging slapen. Sindsdien ben ik bang om te gaan slapen. Ik heb veel angstaanvallen, en dit vanaf het donker begint te worden. Ik slaap zo goed als niet. Ik pieker teveel, heb doodsangsten. Ik ben zo wanhopig dat ik antidepressiva wil proberen, maar ben bang dat ik eraan verslaafd geraak. Herkent iemand zich hierin?

F
10-01-2024
laatste reactie: 17-01-2024

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi lieverd. Wat ik hier lees is dat je getraumatiseerd bent en herbelevingen hebt. Ik zou sowieso contact zoeken voor goede hulp. Een fijne therapeut die ook lichaamsgericht werkt en emdr of een andere trauma techniek kent.
Daarnaast is anti depressiva niet de oplossing, je bent niet depressief maar hebt veel stress volle dingen meegemaakt. Jou stress systeem is geactiveerd. Je zou je huisarts kunnen vragen om slaapmedicatie, al is het maar voor een tijdje. Wil je liever iets natuurlijks, kijk dan eens voor cbd olie.
Maar het is duidelijk dat je hulp moet zoeken!

Me
17-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |