Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Burnout/angstoornis/derealisatie

Burnout/angstoornis/derealisatie
Sinds de zomervakantie kamp ik met een zogehete Burnout/angstoornis/derealisatie.
Ben tot 3x toe niet lekker geworden onderzoeken voor me hart gehad en alles was goed.
Toen begon de ellende ik kreeg een tal van lichamelijke klachten zoals zware ogen, raar wazig tintelend hoofd, bang om gek te worden, derealisatie, alles om me heen voelde eng en heftig, zere slappe benen, moe, duizelig enz.
Na 2 redelijke weken helaas nu weer een rotweer. Gisteren voelde ik me Rot was er niet bij ik hoorde alles kon praten maar had het idee of mijn hoofd gek werd en bijna stopte. Ik dacht goed om even een rondje te lopen. Dat ging helaas mis. De wereld was al ontzettend angstig en raar en ineens werd ik extreem duizelig, hartkloppingen, slappe benen en erg angstig gevoel of ik dood ging. Vraag me niet hoe ik thuis gekomen ben.
Ook vandaag stond ik alweer op met rot gevoelens ik zag de dag niet zitten. Ook vandaag weer constant dat gevoel dat ik er niet was en diep vanuit me hoofd meekeek. Dit zorgde aardig wat keren ervoor dat ik het gevoel had bijna dood te vallen. Ook ben ik constant bang voor erge ziektes m'n hart, m'n hoofd enz.
Na zo'n aanval wordt dit steeds erger.

Zijn er mensen die dit herkennen?

Arja
26-12-2023
laatste reactie: 03-01-2024

5
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dit is alsof ik me eigen verhaal leest. Ook ik kan nergens meer van genieten zie over tegen op, ben bang dat het nooit meer goed komt enz. Enz

Lieze
26-12-2023
Reageer:
Dit herken ik zeker. Ik leef ook met de dag zelf met de minuut. Ook de wereld voelt raar en niet vertrouwd. Ik denk dat dit tijd nodig heb maar ook ik vind dit doodeng. Hoe ga jij hier mee om?

Pim
28-12-2023
Reageer:
Ja dit herken ik heel erg. die derealisatie en dan de paniekaanval. Klink bekend. Ik vind het ook heel lastig om hiermee om te gaan. Elke dag sta ik op met de gedachten waar zal ik vandaag weer is last van hebben, zal het weer een rotdag worden? Verder heb ik weinig moed om ergens heen te gaan. Ik probeer het wel en soms pakt dit goed ook en soms ( zoals je ook beschrijft) ook niet.

Hannek.
03-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |