Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Depresie. Burn-out of angst pieker stoornis

Depresie. Burn-out of angst pieker stoornis
Mijn verhaal ergens maar beginnen. Vermoeidheid uitgeput,en totaal op .slapen,slapen en nog eens slapen. Want dan gaan er geen gedachten door mijn hoofd. Of zijn het stemmen. Heb geen ide ik blijf maar bezig in mijn hoofd,het is een wir war van gedachten. Je staat er mee op en gaat er mee naar bed. Het constant met je gedachten bezig zijn.onder tussen esitalopram gekregen ggz .zij houden het op een depressie .Maar ik heb hier mijn grote twijfels aan . Ik ben zo dood op van vermoeidheid,dat ik niet meer kan functioneren in mijn dagelijkse leven. Of beter gezegd ik ben zo moe, dat ik worstel met zelf dooding en er maar een einde aan te maken. Op veel begrip hoef ik niet te wachten. De mensen om je heen begrijpen er maar niks van. Bij het opstaan in de morgen,duurt het een halve dag eer ik al wat van de dag mee krijg. De wereld om me heen lijk wel een grote bubbel. Een waas een film, die zo aan je voorbij gaat , waar in ik niks mee krijg. Voel me gevangenen in mijn eigen gepieker en gadachten. Alleen als ik dizapam neem wil ik een beetje slapen. Dus ook een grote ramp bij te veel er van slikken. Op het moment ik op sta ,val ik naar een uurtje weer in een diepe slaap. Ik kan mij ook niet meer consenteren. Ben zeer vergeetachtig tot aan de angst toe ik niet meer alleen durf te blijven. Bang mijn gedachten de overhand krijgen en ik me of zelf wat aan doe. Of mijn klachten nog erger worden .
Hier even een opsomming van mijn klachten hopelijk voor iemand herkenbaar
Uitgeput kapot moe
Gejaagd
Opgefokt gevoel
Agressie
Geen omgevings besef
Verwardheid
Piekeren deze gaan ook mee bij evt aflijding
Ik wil nog zo graag verder leven maar hier door zak je echt de moet in de schoenen. Ik ben mijn overleving.s fase al voor bij .wie o wie herkend dit. Willen jullie aub reageren. Ook eventueel mensen die wat dit betreft op zoek zijn voor evt persoonlijk contact. Sterkte aan jullie allemaal 😴


Anoniem
05-12-2023
laatste reactie: 31-01-2024

5
8
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi ik herken heel veel een van jou klachten. Zou graag persoonlijk contact willen ook omdat ik mij heel eenzaam voel

Anoniem
12-12-2023
Reageer:
Hallo heb je wat meer informatie over je klachten mvg anoniem

Anoniem
17-12-2023
Reageer:
Heftig verhaal en heel herkenbaar. Vooral het piekeren/malen en doodmoe zijn. Ik ben zelf gediagnostiseerd met een gegeneraliseerde angststoornis en wat jij omschrijft lijkt daar erg op. Ik ben uiteraard geen dokter of specialist maar ik zou mij als ik jou was laten onderzoeken door een arts. Heb je weleens gekeken bij de kenmerken van zo’n stoornis? En zo ja, herken jij je hier dan in? Blijf a.u.b. niet lopen met deze klachten.

Anoniem
29-12-2023
Reageer:
Je bent niet de enige, dat is misschien al fijn om te weten. Het is voor mensen die hier niet mee worstelen soms moeilijk te begrijpen. Misschien kun je erover praten met een psycholoog waarbij je je goed voelt. Ook kun je geholpen worden met de dagindeling en leren omgaan met de energie die je nu hebt -en/of opbouwen. Daarnaast kun je onder professionele begeleiding werken aan slaapproblematiek om beter te leren slapen, zo is "slaaphygiëne" bv al heel belangrijk en je slaapplek weer kunnen zien als iets positiefs ipv ertegenop zien. Erg belangrijk, want je zult gemerkt hebben dat je nog véél minderhappy (en energiek) bent als je slecht slaapt! De esitalopram zou ik zeker bespreken, dit werkt niet (meer) voor jou. Tegenwoordig zijn er zelfs nieuwere middelen op de markt, als meerdere antidepressiva niet aanslaan. De symptomen lijken wel op een depressie (of ander genoemds) : dit kan meer doen dan je denkt. Probeer leuke en ontspannende dingen te doen / afleiding / enigszins ritme in je dag te krijgen/ veel mensen wandelen bv om het hoofd te legen en luisteren muziek.

Hou vol en laat anderen (oa professionals) meedenken-/helpen. En vergeet niet: babystapjes. Niet te streng voor jezelf. Je bent het waard! Sterkte!

Darkness
02-01-2024
Reageer:
Hallo bedankt voor jullie reacties. Dat geeft weer een beetje moet. Mogen er mensen zijn die graag contact willen. Graag aangeven hoe dat te doen. Maar nogmaals zeer bedankt voor jullie reacties en sterkte voor iedereen met het zelfde probleem hier op dit forum mvg anoniem

Anoniem
24-01-2024
Reageer:
Ik herken het ook. Ik kom in die wervelstormen van piekeren, gedachte over iets, daarna wordt het steeds dieper en er komt steeds meer oud zeer dan ook naar boven en zo word het 1 chaotische negatieve spiraal waar ik dan ook echt niet meer uit kom.,ik vind het echt obsest hoe hardnekkig het kan zijn. Ik heb in een slechte periode van angst en dus een doorgedraaid overprikkeld moe van het denken, hersens die je het liefst even naast je neer legt op de tafel …heb ik Aktiprol geslikt. Het is een antipsychoticum maar maakt het echt wat rustiger en zelfs soms ervaar je dan een chill hoofd dat rustig is en helder na kan denken.

Melaniexxx
27-01-2024
Reageer:
Sterkte ben zelf ook overspannen

Ik heb.e terug getrokken en heel herkenbaar
29-01-2024
Reageer:
Hallo melanie even een berichtje van anoniempje die dit geplaatst heeft. Ik moet zeggen je beschrijft het idd heel goed. eigenlijk zo als het is .soms denk ik waarom begrijp niemand het nu.van hulp verleners naar hulp verleners maar ....helaas. op zijn tijd is het niet meer vol te houden. En op iemand die je een beetje begrijp hoef je niet te rekenen. Wat doe je er zelf aan om aan je verwarde hoofd gedachten tot rust te komen of te krijgen? Ik moet wel zeggen zeer bedankt voor je inzicht en berichtje. Hoor graag je reactie xx anoniempje

Anoniem
31-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |