Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ten einde raad..

Ten einde raad..
Al 3 jaar heb ik ondertussen volgens de dokters chronische hyperventilatie, hun advies was om ademhalingsoefeningen te doen met een therapeut wat ik dan ook onmiddellijk heb gedaan, elke dag trouw mijn oefeningen gedaan maar er was gewoon geen verschil. Toen zei een andere dokter ik zou start to run gaan doen, dus ook weer advies opgevolgd weer zonder succes.. na duizenden onderzoeken zeggen ze me dood leuk je moet hier mee leren leven? Excuseer? Elke dag duizelig zijn, hoofdpijn hebben, misselijk zijn tot overgeven toe en dood moe zijn , hier kan ik niet mee leren leven.. ik heb al zo vaak ziek moeten bellen op mijn werk omdat het gewoon niet gaat. Ik heb zo bang om ook nog mijn job te verliezen en niemand begrijpt je als je zegt wat je hebt niemand gelooft je. Ben zo radeloos 😔😔

S.
26-11-2023
laatste reactie: 12-12-2023

5
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik begrijp je heel goed wat het is. Maar het zal niet blijven duren. Wat ik ook Kan aanraden is elke dag progmanor nemen en veel afleiding zoeken. Probeer het.

Christine
05-12-2023
Reageer:
Ooit al eens gedacht aan een hyperfree apparaatje ? Zelf ben ik al 20 jaar bekend met hyperventilatie en astma. De hyperfree help zeker verkrijgbaar bij de apotheek. Rond de 20 euro.

elke
12-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |