Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ten einde raad

k ben ook ten einde raad.
Ik heb elke dag hartkloppingen en pijn bij het hart. Elke dag weer.
Heb al keer 24 uurs kastje gehad en meerdere controles bij de huisarts.
Allemaal stress en spanning.
Maar dat elke dag weer vind ik gewoon vreemd.
Hebben jullie ook elke dag last van pijn bij het hart? Ik weet inmiddels dat het hyperventilatie is maar toch is het elke dag weer een andere pijn waardoor ik toch elke dag weer bang ben wat uit in een angstaanval.
Slik regelmatig Oxazepam dat verminderd de spanning en de angstaanvallen maar die pijn bij het hart en die hartkloppingen blijven Elke dag weer.
Misselijk , trekt soms door naar mijn kaak en oor.
Maar voornamelijk die pijn bij het hart elke dag weer. Het maakt mij inmiddels zo angstig dat het gewoon mijn dagelijks leven behoorlijk beperkt.

Carina
13-11-2023
laatste reactie: 05-03-2024

5
13
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb hetzelfde. Werken haast onmogelijk. Werk in de thuiszorg. Het maakt me bezorgd. Je bent er constant mee bezig. Gek wordt je ervan. En dat maakt het er niet beter op. Heb can alles in de loop der jaren geprobeerd. Het rare ervan is, dat het soms ineens afzakt. Geen idee waarom. Heb je net als mij veel stress? Veel sterkte, je bent niet alleen. En als je het niet vertrouwd, bellen naar de huisarts of spoed.

Shelby
24-11-2023
Reageer:
Heb ik helaas ook veel last van gehad, nu gelukkig wat minder, maar heb ik weer de focus op m’n hoofd en buik. Zo komt alles weer een keer langs… Check het artikel ‘Pijn borstkast’ van de ‘Hyperventilatiecoach’, dit zal je wat meer duidelijkheid geven en hopelijk geruststellen!

Anoniem
27-11-2023
Reageer:
Bedankt voor jullie reacties.
Het is fijn om er over te kunnen praten en dat er mensen zijn die hetzelfde ervaren.
Slikken jullie medicatie?
Soms denk ik dat dat de enige oplossing nog is maar als je alle bijwerkingen daarvan leest, knap je niet van op.
Heb ook elke dag zo'n raar gevoel, kan het niet omschrijven.
Ik ben van mn zelf een pieker persoon en iemand bij wie alles perfect moet en zich gauw druk maakt. Dat is bij mij de oorzaak.
Maar als ik het goed lees hebben jullie ook elke dag pijn bij het hart, hartkloppingen en onrustig gevoel?

Carina
29-11-2023
Reageer:
Maar altijd bij m'n hart. Altijd de linkerkant alleen. Zo vaag

Carina
29-11-2023
Reageer:
Ja soms echt weken achter elkaar last van, dan weer even niet en dan komt het weer terug of weer iets anders (constante hoofdpijn of buikpijn). Ik slik medicatie (sertraline), maar weet niet of het nou echt helpt. Het blijft lastig de juiste medicatie en dosis te vinden en het liefst slik ik het natuurlijk niet! Heb wel het gevoel de medicatie het scherpe randje eraf haalt. Maar wat mij het beste helpt is buiten wandelen in de natuur, leuke afleiding zoeken met vrienden, erover praten met vrienden en professionals, yoga, meditatie en shiatsu massages om de energie in je lichaam wat beter te laten stromen. En wat niet helpt is dr Google:) en constant op telefoon zitten en op de bank liggen wachten tot de symptomen voorbij zijn, want dan wordt het alleen maar erger! Hopelijk heb je er iets aan!

Anoniem
30-11-2023
Reageer:
Ik heb gelijkaardige problemen en er wordt ook niets gevonden, op de duur durf je niet meer naar de dokter te stappen.. maar je blijft maar denken dat er toch iets moet te vinden zijn en dat de klachten te heftig zijn om van angst, paniek, hyperventilatie te komen.. mijn klachten zijn de volgende: plots geen adem, gevoel van stikken, slap worden van armen en benen alsof ze gevoelloos zijn, misselijk, wazig zien, pijn pink en ringvinger die plots verkrampen of tintelen, slapend gevoel in het gezicht, druk op de borstkas,.. soms echt het gevoel dat ik ineens niet goed wordt en in 1 keer in elkaar zak..

V.
30-11-2023
Reageer:
Goede morgen
Ik heb precies het zelfde elke dag pijn linkerkant van de borst word er gek van.
Verder voel ik me futloos en angstig.
En zo een onrustig gevoel op de borst echt een soort van gejaagd gevoel.
Wel ben ik gewoon aan het werk om bezig te blijven anders word het alleen maar nog erger.
Succes allemaal en vertrouwen erop dat het ooit goed komt
Groet Marc

Marc
01-12-2023
Reageer:
Het is verschrikkelijk.
En indd dokter ga ik al niet meer want alles krijgt stress de schuld.
Veel afleiding zoeken.
Dokter adviseert me toch citalopram maar ben zo bang voor de bijwerkingen.

Carina
01-12-2023
Reageer:
Ik heb er nu al 10 bijna 11 jaar lang last van. Heel veel angsten en denken dat je doodgaat. Maar is nog nooit gebeurd in de 10 jaar. Ik heb elke dag pijn in mijn borst en arm. Hoge hartslag. Je moet onthouden dat de pijn maar aan 1 ding is. Of borst of arm of rug. Het is nooit 2 dingen tegelijk waar je pijn in hebt. Zo kan je rustig denken dat het gewoon je hyperventilatie is.

Jacob
08-01-2024
Reageer:
Ik ben sinds vorige week toch maar gestart met Citalopram. Druppel vorm zodat ik heel laag en rustig kan opbouwen. Hoop dat het helpt want ik zat op een gegeven moment elke dag aan de oxazepam.. Ik worstel nu al jaren met die klachten en m'n lichaam en geest raken op. Duurde heel lang om die stap te zetten want ik was zo bang voor de bijwerkingen die je overal las. Maar tot nu toe nog nergens last , dus verhalen zijn verhalen en is dus zeker niet bij iedereen zo.

Carina
17-01-2024
Reageer:
Ik heb ook elke dag pijn

Kimber
11-02-2024
Reageer:
Hoi Carina
Hoe is het nu met je na het slikken van citalopram

Groetjes

Tan
03-03-2024
Reageer:
Gaat stuk beter gelukkig

Anoniem
05-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |