Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ben gestopt met werken

Beste lezers,

Ik zit op dit moment thuis en ben gestopt met werken. Puur omdat ik lichamelijk er niet meer tot toe in staat ben. Ik weet soms even niet meer hoe ik nog door kan en ik ben bang dat ik psychisch helemaal in de war raak en de werkelijkheid niet meer kan zien.

Het is ongeveer 9 jaar geleden begonnen. De symptomen zijn alleen maar erger geworden en door de jaren heen gegroeid. Mijn hele lichaam zit vast, vooral mijn nek en schouders. Daarbij heb ik door mijn hele lichaam spierpijn. Ik heb constant hartkloppingen en soms ook hartverslagen. Ik heb zelf een aantal keer in de nacht gehad dat ik wakker werd en mijn hart een soort spasme vertoonde (mijn hart ging ontzettend snel onnatuurlijk tekeer en het duurde 5 minuten voordat deze weer normaal ging). Ik ben nu op het punt dat ik al 2 jaar elke dag duizelig wakker wordt en duizelig ga slapen. Meestal ben ik rond 5/6 uur compleet op en ben ik zwaar vermoeid. De duizeling maakt me gek, ik weet dat ik het moet aanvaarden maar het wordt maar niet minder. Ik blijf maar paniekaanvallen krijgen omdat ik de duizelingen met flauwvallen associeer, Mijn bezoeken bij de psycholoog en fysio lijken niet veel invloed te hebben.

Het lijkt erop dat ik mijzelf steeds meer verlies, ik ken mezelf niet meer en ik leef als een soort zombie. Ik heb er ook veel last van dat ik mijn partner hiermee belast aangezien ik nergens meer zin in heb.

Ik hoop dat de duizeling ooit voorbij gaat en ik weer vertrouwen in mijn lichaam terug krijg. Ik brokkel stukje bij beetje af.

Heeft er iemand tips voor mij?

Anoniem
13-11-2023
laatste reactie: 21-11-2023

3
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Helaas allemaal heel erg herkenbaar. Mijn man kan ook altijd exact zien wanneer de angst weer opkomt, dan word ik inderdaad een zombie. Qua tips, wat mij helpt om de spanning uit mn lijf te krijgen zijn shiatsu massages! Ik hoor ook goede verhalen over osteopaten. Is beiden alternatieve geneeswijze, maar ik heb inmiddels ALLES geprobeerd en voor mij helpt dit het beste.

Anne
21-11-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |