Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Geen idee of ik überhaupt wat heb

Hi all,
Best fijn om een forum te vinden met "soort genoten". Ik ben periodes bezig met leven of dood als sinds jongs af aan. Soms denk ik er totaal niet aan en dan weken lang weer wel. Ik leef over het algemeen erg gezond, omdat ik dit simpelweg fijn vind.

Ik heb nu al 3 weken last van mijn benen zonder echte inspanning. Omdat ik veel sport vind ik dit erg raar. Soms trekt het door naar mijn voeten en in mijn vingers voel ik soms ook de soort pijn. Het is niet echt pijn maar meer een doffe pijn. Ik heb al bloed laten prikken en alles is goed. Ik moet misschien wel naar de sportarts, maar hierover heb ik contact met mijn huisarts. Ik heb eigenlijk alle ziektes die je kan verzinnen volgens google en wordt er gek van. Het enige wat me gerust stelt is dat mijn bloedwaarden goed zijn. Toch vind ik het erg lastig omdat ik er dus niks aan kan koppelen en de huisartsen vinden het ook raar.

Anyway weet ik nou niet zeker of mijn angst dit veroorzaakt of dat ik simpelweg echt last heb van mijn benen. Vind dit zo moeilijk te bepalen.

Anoniem
07-11-2023
laatste reactie: 11-12-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dit kan precies mijn verhaal wezen! Ook al heel.lang last van,het vreemde is als ik er niet aan denk zoals afleiding ik het niet eens voel maar zodra ik savonds op de bank zit komt het opzetten,daardoor raak ik gespannen zodat het alleen maar versterkt...heb het ook in m'n vingers..denk zeker dat het stress is! Gewoon onbewust een verkeerde gespannen houding tis erg vervelend maar denk toch dat het niks ernstigs is komt allemaal goed!

Anoniem
11-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |