Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Raar gevoel tussen mijn keel en middenrif

Hallo, ik heb al 2 jaar last van een raar gevoel tussen mijn keel en middenrif. De ene keer een druk op de borst dan weer kriebelend gevoel in keel. Het is het gevoel wat je hebt met ademhalen na een dag zwemmen na veel onderwater geweest te zijn. Kort kunnen uitademen en ook een raar gevoel daarbij. Met vlagen is het weg maar het komt ook steeds weer. Dit is nu al 2 jaar! Ben wel een stress type en merk dat ik wel eens adem inhou oid. Zou dit de klachten kunnen veroorzaken?

Lena de W
08-10-2023
laatste reactie: 09-12-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Als je verkeerd adem haalt, en dat een lange tijd dan verandert je zuurgraad in je bloed. Als dat dan hebt kan je wel 1001 vervelende symptomen krijgen. Pijntjes of helse pijnen, duizeligheid tintelen over je lichaam. Maar je moet er niet gelijk een etiket op plakken en denken dat je iets ergs heb want het is niet gevaarlijk alleen heel lastig.

Kees
21-10-2023
Reageer:
dit herken ik ook! brokgevoel tot aan je maag, weet soms ook niet hoe ik lekker kan zitten. Rug tegen de leuning verergert dat gevoel. Idd, alsof je lang onder water bent geweest...heb daar ook snachts last van, merk de spanning door dat ik ook enorm met mijn kaken klem...dus, zou niet altijd weten waar die spanning vandaan komt, erg vervelend!

marjon
09-12-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |