Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Dwanggedachte en/of gevoel dat ik m’n relatie moet beëindigen

Ik worstel al jaren met een dwanggedachte en/of gevoel dat ik m’n relatie moet beëindigen en ben hier open over naar mijn vriendin. Er is bij mij een aantal jaar geleden een angststoornis geconstateerd, maar nog steeds blijf ik die gedachte houden gedurende de dag. Ik heb EFT geprobeerd en zit momenteel aan de Citalopram en zit bij een psycholoog. Ik heb nergens iets om over te klagen, maar ik heb het gevoel dat achter deze ellende nog veel meer zit, waar ik gewoon totaal niet bij kom. Ook niet na gesprekken met naasten.

Anoniem
06-10-2023
laatste reactie: 19-01-2024

4
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi anoniem, ik lees je verhaal nu en zit met mijn vriend in een soortgelijke situatie. Kun je vertellen hoe het nu gaat? Lijkt me ook heel moeilijk voor je

Ook anoniem
03-12-2023
Reageer:
Dit lijkt op ocd mbt je relatie. Heb jij ook andere dwanggedachtes? Ik ben absoluut geen dokter of specialist, dat wil ik er wel even bijzeggen. Heb wel heel veel gelezen over dit soort klachten, vandaar mijn opmerking.

Anoniem
30-12-2023
Reageer:
Ik denk dat jij het spirituele pad om moet. Er zit iets in jou onderbewuste wat dit triggerd.

M
17-01-2024
Reageer:
Het gaat iets beter met me, maar nog steeds heb ik er enorm veel last van. Concentratie problemen en nergens anders aan kunnen denken en voelen. Andere dwanggedachtes had ik vroeger wel maar die zijn als het ware naar de achtergrond gezakt. Op dit heb ik totaal geen grip en het gevoel dat het dan ook niet goed zit. Anoniem, je verteld dat je hier ook last van hebt, zou jij van jou iets meer kunnen vertellen?

Anoniem
19-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |