Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Sinds een 2 jaar ligt ons gezin overhoop

Hoi,
Sinds een 2 jaar ligt ons gezin overhoop. Mijn man kreeg afgelopen voorjaar de diagnose bij het mggz ptss/complexe ptss. Binnen no time werd hij opgenomen in het Vibu amstelveen voor 3 maand. Wat een opluchting! Nu zal het wellicht de goede kant op gaan. Niets is minder waar. Alles werd erger, nieuwe vragen, nieuwe twijfels. Ik als vrouw en moeder van 3 kleine kinderen bleven achter. Ons huwelijk lijkt niks meer want er is alleen maar afstand. Hij zit in zijn volgende traject via het mggz en wij hangen er wat treurig naast en proberen ons leven op de rit te houden. Of ik probeer mijn leven met de kinderen op de rit te houden. Defensie kan bar weinig voor mij betekenen en geeft geen gehoor aan mijn noodkreten. Langzaam word het uitzichtloos en begint mijn moed en hoop weg te zakken. Er is geen ruimte voor mijn gevoelens, emoties en behoeften. Iemand hier ervaring mee? Tips zijn welkom.

Charlotte
04-10-2023
laatste reactie: 03-01-2024

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zwaar klote, meis! Herkenbaar, alles draait om de patient en wij kunnen nergens terecht met onze vragen, gevoelens. Ik las hier ergens dat er voor vrouwen van soldaten en politie, een instantie is in Doorn die dan kan helpen. Misschien iets voor jou? Ik wens je veel sterkte hoor en ik hoop dat jij en je kinderen weer in rustiger vaarwater gaan komen!

beppie
07-10-2023
Reageer:
Zo herkenbaar zelfde verhaal hier.mmgz enzv .. zoveel gebeurde afgelopen jaren het zo zwaar is ook voor Degene geven om daar is geen ondersteuning voor is Zelf achteraan mag gaan om hulp te vragen.
Die thuis er zijn en staan alleen zien en voelen ...vaak alleen in staan
Niemand vraagd gaat het en alleen voeld staan zo goedvoor hebt elk vlak.
Ik heb zelf geestelijk verzorger om.hulp gevraagd mijn hart kan luchten niet zelf mijn hart mag verliezen..dicht bij jezelf je eigen Hart te blijven niks aan kan doen mee mag doen zwaar is .
maatschappelijk zorg veteranen instituut.
Heb ik zelf om hulp gevraagd
Ter ondersteuning van.

Begrijp jou heel goed goed voor je eigen hart te zorgen staan voor.





13-11-2023
Reageer:
Herken je verhaal, hier zijn we met twee, mijn vrouw heeft nu ,na 7 jaar anti depressieve afgebouwd en de gevolgen van ptss zijn er terug in alle hevigheid. We volgen wekelijks een sessie bij een psy en geloven erin, het zwaartepunt ligt bij mijn vrouw die de ptss anders beleefd dan ikzelf, ik tracht de dingen weg te steken en te doen of ze er niet zijn, mijn vrouw zonder zich af en kan geen gevoel meer hebben affectief en is steeds vaker verbaal agressief. Ik begrijp dat ik moet leren hoe ik me moet gedragen naar haar toe, dat ik constant fouten maak maar samen met de psy kom ik er wel. Het is en blijft heftig en je hebt werkelijk het gevoel alleen te staan/zijn. Ik wens je veel sterkte en wil steeds luisteren als je het nodig vindt

Filip
03-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |