Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Zodra ik ergens naar toe ga voel ik mezelf heel raar

Hallo allemaal ik wil mijn verhaal delen

Thuis voel ik me gewoon oké maar zodra ik ergens naar toe ga zoals de action of supermarkt voel ik mezelf heel raar dan voel ik me een beetje zwak en krijg ik de wereld niet goed mee geluid komt minder goed binnen soms in heftige gevallen kan ik niet meer lopen ofja als ik dan loop lijkt het elke keer alsof ik flouwval en net voor ik flouwval kom ik dan weer een beetje bij en zo de hele tijd op en neer wat kan dit zijn want ik heb dit nu al een half jaar en vraag me echt af wat dit is de ene dag wat erger dan de andere weet iemand wat dit is en hoelang het kan aanhouden

Simon
18-09-2023
laatste reactie: 19-09-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hi!
Het klinkt heel erg op derealisatie.. zoek maar eens op;) heb dit ook jaren gehad.
Vooral het gevoel dat ik flauw kon vallen, net of mijn ogen niet helder konden zien, de geluiden die ik wel hoorde maar niet goed binnen kwamen, soms voelde het net of ik wat buiten me zelf treede. Het is niks ernstigs hoor!( als dit het is ben natuurlijk geen dokter). Heel veel mensen hebben hier last van het komt vaak voor als je overprikkeld bent op deze manier beschermen je hersenen jou. Mij hielp er niet tegen te vechten ik kreeg het ook vaak op drukkere plekken ik wist dan ohja mijn hoofd wil me even laten weten dat ik straks mijn rust moet pakken. Mindfullnes kan helpen, maar vooral accepteren dat het er is en er niks ergs is en als ik mijn rust kan pakken dat doen ( muziekje op, even 10 min op de bank ogen dicht en ontspannen etc).
En hoelang het kan aanhouden is echt per persoon verschillend zelf begon het bij mij 2 jaar geleden en sinds nu wordt het wat minder bij mij omdat ik weet wat het is en er niet meer angstig van wordt. Als ik in erge drukte kom of als ik vermoeid ben komt het nog wel eens terug maar ik zie dat als een " lieve" waarschuw van mijn lichaam.

Lianne
19-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |