Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Huisarts denkt niet dat het iets neurologisch is

Hoi allemaal,

Ik heb sinds een paar weken in toenemende mate last van vage klachten. Het begon met kleine tintelingen en nu heb ik de hele dag door het gevoel dat mijn voeten ijskoud zijn. Het doet zelfs pijn. Het gevoel alsof ze in brand staan. Hoe meer ik loop hoe pijnlijker het is. Ook andere plekken in mn lichaam staan soms wat in brand, maar mn voeten (en handen worden ook steeds meer) is continu aanwezig.

Daarnaast heb ik soms tintelingen tussen mijn schouderbladen en losse speldenprikjes over mijn hele lichaam. Mijn huisarts denkt niet dat het iets neurologisch is, maar ik ben er zelf wel heel erg bang voor.

Ik ben continu bang en ook bekend met chronische hyperventilatie. Zolang ik me kan herinneren adem ik via mijn borst ipv buik. Ik heb echter nog nooit van deze klachten gehad.


Iemand hier die chronische hyperventilatie heeft en deze klachten herkent? Kan dit echt hierdoor komen? Ein combinatie met wat stress?


sanne
10-09-2023
laatste reactie: 28-09-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Zoek eens op GABA!

Anoniem
22-09-2023
Reageer:
Hey ja ik herken de tintelingen, ik heb ze regelmatig in mijn vingers en ook wel eens in mijn gezicht. Mijn handen en voeten zijn ook meestal koud maar pijn doen ze niet maar heb wel regelmatig een slapende ledermaat/spierpijn door dat ik te lang in een houding zit. Chv word steeds erger en zeker als je angstig word dan komen er meer klachten of ze verergeren

anoniem
23-09-2023
Reageer:
Ja heb dat kouden voeten gevoel ook
En hartbonzen zuchten vemoeidheid veel zweten

Nando
28-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |