Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Fixeer me op mn darmen

Ik heb al vanaf kinds af aan hypochondrie. Veel behandelingen gehad en nog altijd medicatie. Het ging een hele tijd goed maar nu heb ik weer veel last. Ik fixeer me op mn darmen. Bang dat ik diarree krijg... En waarom? Geen idee... Het gevolg is een wisselende stoelgang met de ene dag obstipatie en de andere dag diarree. Ben bij de huisarts geweest en die zegt dat t mn angst is en dat ik genoeg vezels moet eten. Maar ik kom er dus niet vanaf ik ben de hele dag bezig met mn buik. En stel ik heb regelmatig diarree nja niet eens waterdun so what? Maar t lukt me niet om te stoppen met piekeren.

Zijn er meer mensen die dit hebben?? Zo ja hoe ga je ermee om? Ik kan de huisarts wel weer bellen maar die kan niks. Ik geloof ook niet dat er uit onderzoeken iets zal komen.

Kate
22-08-2023
laatste reactie: 16-09-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Dit lijkt wel pds heeft de huisarts dit nooit genoemd. Heb je veel buikpijn met of diarree of verstopping.! Heb al jaren deze klachten en uit onderzoeken niets uitgekomen alleen een motorische gestoorde darm is hetzelfde als pds. Kun je erg hopeloos van worden😥

Dianne
30-08-2023
Reageer:
Hoi ik heb precies hetzelfde probleem. Heb sinds 4 dagen last van mijn buik en vastzittende lucht. Het begon de ene keer rechterbuik heel specifiek. Dat ging weg. Maar nu is het weer mijn gehele onderbuik die weer pijntjes geven. Ik eet gewoon goed. Nu weet ik ergens wel dat hierom stressen dit allemaal verergerd. Moet nu een manier vinden om mijn gedachten onder controle te houden.

S
16-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |