Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik vertrouw nu de kno arts weer niet

Heb al 3 maanden last van slikklachten, vast voedsel gaat goed, wat fijner voedsel blijft in mijn beleving iets hangen dus twee keer slikken.vijf maal wilde mijn huisarts mij niet doorsturen volgens hem was het stress en spanning. Door mijn psychiater wel doorgestuurd kno arts hij zag mij lijden en angstig zijn. Bij de kno arts geweest en buiten een wat geiriteerde keel geen rare dingen met de kijker via mijn neus in mijn kerl gezien. Opgelucht denk je maar dit was van korte duur, ik vertrouw nu de kno arts weer niet en accepteer niet dat mijn klachten niet gelijk over zijn. Zo erg die hypochondrie, voor iemand herkenbaar dat hij geen medicie gelooft.

Grtn marco

Marco
28-07-2023
laatste reactie: 30-01-2024

4
4
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik herken dit zeer goed! Ik heb dergelijke ervaring met nko en longarts.... Dan zoek ik een second opinion en dan vertellen zij ook dat er niks scheelt, maar dan wel nog een andere versie dan de eerste en begin ik te twijfelen aan hun verhaal. Mijn tante heeft 6 maanden pijn in de buik, en na talloze dokters en ziekenhuizen bezoeken is uiteindelijke baarmoederkanker vastgesteld. Dan stel je toch de vraag: Hoe kunnen ze zo iets missen???
De dokters behandelen je als een nummertje op een scherm en ze hebben een agenda elke dag met daarin bv 15minuten tijd voor elke patient, en ze proberen hier niet van af te wijken. Ik ben zeer ontgoocheld in de Belgische medische wereld... Ik voel me precies een hypochonder terwijl ik gewoon correcte diagnoses wil en geholpen wil worden voor mij klachten!

Steven
06-08-2023
Reageer:
Dit is zo herkenbaar. Vast voedsel gaat prima, maar fijner voedsel blijft hangen. Dit i.c.m. een brok in de keel. Ik denk ook meteen aan die ene erge ziekte. Ik moet dinsdag as. naar de KNO arts.

Ella
10-09-2023
Reageer:
Herkenbaar voor iemand met hypochondrie vetrouw op de artsen

Anoniem
09-10-2023
Reageer:
Hoi,
Ook hier dezelfde klachten. Ik loop al ruim
Een half jaar met keelklachten en diverse keren langs huisarts geweest. Ook een dik gevoel keel soms en idee van voedsel wat niet lekker zakt. Heb uiteindelijk verwijzing kno gekregen. Vandaag langs kno arts geweest en er was bij mij (naast geïrriteerde keel) niks ernstigs te zien in keel. Wel wordt ik nu getest op allergien dus er is bloed afgenomen. Als hier niks uitkomt wellicht toch maagzuur wat daar loopt te irriteren.
We wachten af.
Een mede hypochonder

Fleur
30-01-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |