Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Kan moeilijk geloven dat er niets ernstig is..

Goede avond

Ik kamp al 2 jaar met een angst en paniek stoornis.
Al vele hulp hier voor gehad maar het wordt er niet beter op.
Ervaar veel stress

Ik wordt soms gek van die hartoverslagen ben al paar keer na de huisarts geweest,hartfilmpje en cardioloog maar kwam gelukkig niets uit.

Ik ben daarom continu bezig met met hart.. heb thuis een bloeddruk meter en ben daar soms zo gefocust op.
Ik maak mezelf helemaal gek.

Ik hoop hier in contact te komen met mensen die dit ook ervaren.

Ik ben bang voor de dood.. en dus door de overslagen ook bang om dood te gaan
Wordt er gek van kan moeilijk geloven dat er niets ernstig is..



Lisa
25-07-2023
laatste reactie: 13-09-2023

5
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Lisa jou klachten passen precies bij mijn klachten heb sinds mijn burnout 4 jaar geleden hoge bloeddruk van stress en spanningen heb er ook medicatie voor moet dus geregeld bloeddruk opmeten wordt ik helemaal gespannen en gek van het lukt mij ook niet om dan rustig te blijven gewoon verschrikkelijk

Anna
05-08-2023
Reageer:
Ik weet wat je ervaar, zelf heb ik al 30 jaar last van hartoverslagen, alle onderzoeken gehad en beta blockers enz. Ik kan er maar niet aan wennen. Vakanties zijn een drama omdat ik er constant mee bezig bent. Nu weer in de medische molen, cardioloog wil dat ik sotalol gaat proberen, ben er geen voorstander van maar dit is ook niet te doen. Zeker als het er veel zijn circa 19 tot 20 p/ min. Schiet ik in de stress.

Peter
23-08-2023
Reageer:
HEB IK VAN MIJN 14 DE .BEN NU 75.ZET HET VAN U AF EN GENIET VAN HET LEVEN.SINDS 8 JAAR NEEM IK NU ECITALOPRAM 10 MG.DAT MAAKT MIJN LEVEN TERUG LEEFBAAR.JE BENT ZO GEZOND ALS EEN VISJE MAAR HET SPEELT JE VEEL PARTEN.ADEMHALINSOEFENINGEN HELPEN OOK HEEL GOED.IK WENS JULLIE VEEL GELUK TOE EN ZET ALLES UIT U HOOFD.

LISA
08-09-2023
Reageer:
hey Lisa, ik heb precies het zelfde als jij. het beinvloed mij leven zo erg, ik kan bijna niet meer genieten van mijn dagelijkse activiteiten. ik sta in de wachtrij voor therapie, maar dan kan best nog wel lang duren.

Suzanne
11-09-2023
Reageer:
Precies hetzelfde hier. Slapeloze nachten. Elke keer als ik iets gevonden heb wat mij kan kalmeren went mijn lichaam daar zodanig aan dat het later dus veel minder of zelfs geen effect heeft. Ik begin echt wanhopig te worden voor antwoorden mbt mijn huidige situatie.

Eric
12-09-2023
Reageer:
Ik heb ook heel lang hetzelfde gehad. Zelfs uit het niets hartslag van 190/200.

Nadat ik het accepteerde en zag dat ik na de zoveelste keer nog steeds leef. Ben ik het gaan loslaten sindsdien nog steeds hartoverslagen en soms verhoogde hartslag. Maar dit is dan ook snel weer weg.

Probeer het een plek te geven en ga ook voor jezelf na, je bent er nog steeds na hoogstwaarschijnlijk tal van angstige momenten.

Ruud
13-09-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |