Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Bang dat ik een hersentumor heb

Hi Allen,

Ik heb nu zo'n 2 jaar last van hypochondrie en paniekaanvallen. Ik ben hiervoor naar de psycholoog geweest een half jaar ongeveer en dit heeft zeker geholpen maar merk dat ik nu weer een lastige periode heb met vaker aanvallen.
Wat doen jullie hier tegen? Is het verstandig weer de psycholoog te bellen of nog even afwachten?
Mijn paniekaanvallen lijken wel erger als eerst.
Ik heb ook last van hyperventilatie en mijn aanvallen gaan over zodra ik mijn kastje Hyperfee gebruik. Heeft iemand hier ook ervaring mee?
Ik ben dan ook bang dat ik een hersentumor heb omdat ik ineens veranderd ben sinds een paar jaar ineens een angststoornis heb...

Floor
24-07-2023
laatste reactie: 02-08-2023

3
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi, als het op angststoornissen aankomt. Ik heb circa 30j met een gzleefd zonder te weten wat het is.
Ook ik dacht een hersentumor te hebben of gek te worden toen 2 jaar geleden mijn lichaam allerhande rare dingen begon tee doen. Ongecontroleerd zweten, rillen, evenwichtstoornissen, misselijkheid, braken, uitgeput, etc

Je geeft aan dat je symptomen erger geworsen zijn. Dan lijkt mij een consultatie bij de psycholoog aangewezen. Je kan ook met je symptomen naar een internist. Die checken op mogelijks lichamelijke oorzaken, zoals bvb een tumor.

Hooe it helps
R

R
02-08-2023
Reageer:
Ik ben mijn man aan een hersentumor verloren…. Dit waren zeker niet de symptomen die ik bij hem zag! Ik ga nu wel door het leven met angststoornissen, door wat ik mee maakte. Mijn slechtste moment is wakker worden… tussen 7/8u. Opgejaagd, angstig, zweten, diaree… al 2 jaar lang. Ik probeer het te plaatsen en vooral actief te blijven. Stil zitten en piekeren maakt het erger!!! Ademen, aanvaarden dat het leven niet zo lief geweest is en blijven hopen dat het weer beter wordt!! Ik weiger medicatie!! Die verlamd de ziel, heelt ze niet. Alles komt goed, is nu mijn mantra!!!

Heidi
02-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |