Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Na 5 jaar opname in opname uit (...) ben ik slechter dan ooit

Ook hier een angstoornis. Deze is begonnen 16jaar geleden bij mijn 2de zwangerschap. Uiteindelijk heb ik 12 jaar iets ofwat normaal kunnen leven met efexor 75 en trazadone. Nu 5 jaar geleden ineens een depressie gekregen en sinds dan zit ik in een trein van opnames en dagtherapieen. Ik kan gwn niet meer buiten komen...heb juist weer 18maanden dagtherapie achter de rug en uiteindelijk was ik ervoor beter dan nu..alleen buiten gaan is onmogelijk, soms probeer ik tot de hoek van mijn straat maar zelfs dat.. momenteel neem ik efexor 112.5mg, traxene 10mg, setoquel 50mg retard , trazadone 60mg. Dus eigenlijk na 5 jaar opname in opname uit, dagtherapie en een hele apotheek in huis ben ik slechter dan ooit. Iemand tips

Kel
16-07-2023
laatste reactie: 28-03-2024

2
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
hallo, ik neem ook efexor samen met anafranil en ik voel me wel beter langzaamaan. Ik kan terug werken reizen hobby's uitoefenen, alleen het alleen zijn schrikt mij af dan komen alle gedachten boven en angstgevoelens. Dan neem ik mijn hond en ga ik ergens gaan wandelen of dergelijks om mezelf te tonen dat er niets is om bang voor te zijn. Als raad kan ik alleen meegeven om niet tussen vier muren te blijven zitten en naar buiten te gaan en initiatief te nemen. Veel succes en beterschap.

H
20-07-2023
Reageer:
Soul retrieval

Fee
16-09-2023
Reageer:
Met zoveel verschillende medicijnen, voorgeschreven door gifmengers wat zich hedendaags artsen noemt kan je ook niets goeds verwachten. Je bent er slechter uitgekomen, en die chemicalien tasten ook nog de organen aan op den duur.
Angst en depressie gaan hand in hand, en zijn volgens mij misschien wel identiek. Het gaat veelal om angst voor de toekomst en dat maakt depressief natuurlijk.
Wat de hele toestand verergert is natuurlijk dat niemand omgang met een depressief mens prettig vind, en je jezelf teveel voelt.
Dus wijze mensen met goede adviezen zijn moeilijk om mee in contact te komen. Zo was dat bij mij iig.
Ik hoop dat je hieruit komt. Meer dan 2 van die psychotrope middelen voorschrijven vind ik echt onverantwoord van een arts.
Je lijkt wel een chemokar op deze manier, kan nooit goed voor je zijn.
Als het dan niet eens helpt moet je echt voor jezelf gaan kiezen.
Ik ben ervan overtuigt dat je met natuurgeneeswijzen een veel betere kans op herstel hebt.
De weg die je bent ingeslagen buiten je eigen vrije wil om uiteraard werkt niet, dat is zeker.
Dat het je goed mag gaan !


steven
20-09-2023
Reageer:
Misschien is een - vrijwillige!- opname in speciaal angstkliniek een optie . Is van de GGZ en zitten op meerdere plaatsen in het land . Bovendien werken ze het liefst zònder medicatie ( als dat mogelijk is bij betreffende patiënt) Ze werken met vele therapieën , vooral exposure ( angsten opzoeken en ermee leren te omgaan met deskundige hulp ) Denk aan deze therapievorm aan wéken zo niet zelfs maanden , intern en weekend naar huis .

Nancy
15-10-2023
Reageer:
Overwaal nijmegen schijnt de beste te zijn.
Met dit soort klachten.
Gehoord uit betrouwbare bron.

Anoniem
23-03-2024
Reageer:
Misschien heb je baat bij benzodiazepines,ze zijn verslavend en liggen onder vuur maar bij angst zijn ze langdurig werkzaam.
Mijn moeder gebruikt ze al 50 jaar icm ClomipramIne en ze stopt er nooit meer mee omdat ze geen bijwerkingen heeft en zo een leuk leven kan leiden.

Kees
28-03-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |