Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik vraag mij soms ook af of ik verslaafd ben aan angst

Ik vraag mij soms ook af of ik verslaafd ben aan angst.
Eigenlijk ben ik mijn hele leven al angstig geweest voor allerlei dingen.
Toen ik 34 was ben ik begonnen met paroxetine. Mijn angsten en daarmee samenhangende depressie verdwenen als sneeuw voor de zon.....
Wat een opluchting. Een half jaar later besloot ik om een tijd alleen naar Frankrijk te gaan. Ik kon heel goedkoop verblijven in een appartement van een vriend van mijn broer. Ik bloeide helemaal op, leerde mijn huidige man kennen en besloot met hem te gaan samen wonen.
Nu 20 jaar verder gaat het opnieuw weer heel slecht sinds mijn moeder in dezelfde plaats is komen wonen na een scheiding met haar 20 jaar jongere vriend. Dat is nu 6 jaar geleden. Ze is wel weer terug gegaan naar Nederland omdat ik het niet meer trok. Maar ondanks dat ze nu weg is kamp ik nog steeds met paniek/depressie en ben ik alcoholisch geworden.
Ik moet dus ook aan de slag met mijzelf maar ik kan je een ding zeggen; Ik vind het bewonderingswaardig dat je nog werkt. Je hebt heel veel moed. Veel meer dan vele anderen. Ik hoop dat je eruit gaat komen. Fijn dat je een goede therapeut hebt gevonden want dat helpt om zaken op een rij te zetten.

`

Doris
09-07-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |