Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Hopelijk gaat het bij ons allemaal snel over..

Hoi allemaal,

Wat fijn om hier veel herkenning te lezen.
Ik heb op dit moment ook erg last van hypochondrie. Ik heb namelijk al een aantal maanden last van een licht gevoel in mijn hoofd en niet goed kunnen focussen met mijn ogen. Heel af en toe heb ik ook last van auramigraine. Dit beheerst ondertussen mijn leven. Het begon in oktober na een zware periode (mijn oma heeft een hersentumor) ineens met duizeligheidsklachten en het gevoel dat ik mijn hoofd niet rechtop kon houden. Bij de huisarts geweest en bloedonderzoek gedaan en bleek ijzertekort te hebben. Zou binnen 3 maanden weg moeten zijn. Nu heb ik een goed hb (alleen ferritine is wat aan de lage kant) maar de huisarts zegt nu dat mijn klachten hier waarschijnlijk niet vandaan komen. Zij denkt stress. Ik ben heel erg bang dat ik een hersentumor heb of een andere enge ziekte, waardoor ik continu aan het googlen ben. Dit geeft dan (misschien onterecht) bevestiging. Volgende week ga ik opnieuw langs de huisarts om nogmaals mijn klachten door te nemen. Ik wil graag een MRI om alles uit te sluiten. Maar ik word letterlijk gek van de spanning en stress.

Herkent iemand zich in mijn verhaal en wat zijn jullie ervaringen? Hopelijk gaat het bij ons allemaal snel over..

Maartje
07-07-2023
laatste reactie: 13-07-2023

2
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb ook een ferritine tekort gehad en had daar daadwerkelijk wel klachten van.. heel duizelig van geweest en een op watten lopen gevoel. Ik zou aankijken of het toch niet weg gaat nadat je ijzer weer op peil is :)

Lala
11-07-2023
Reageer:
Een hersentumor geeft heel andere klachten. Meer neurologisch zoals gevoelsstoornissen aan één kant.

Tom
13-07-2023
Reageer:
Bedankt voor je reactie! Hele herkenbare klachten, vooral ook dat watten gevoel.

Ferritine is inderdaad al een aantal maanden heel laag (eerst ferritine van 4 en nu na 10 mnd is het pas 12), terwijl mijn HB goed is gestegen. Lees overal ook dat mensen met een laag ferritine en een goed Hb ook klachten kunnen hebben. Vond het daarom gek dat de huisarts aangeeft dat mijn licht in het hoofd en vermoeidheidsklachten daar niet vandaan komen.

Hoe lang heeft het bij jou geduurd voordat het ferritineniveau weer op peil was? En waren toen ook bovenstaande klachten weg?

Ik ga volgende week weer bloed prikken om het te checken. Mogelijk toch weer ijzer bijslikken…

Anoniem
13-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |