Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Wat voor klachten hebben jullie door hypochondrie?

Wat voor klachten hebben jullie door hypochondrie? Volgens de huisarts heb ik een angststoornis maar ik blijf me zorgen maken omdat ik me zwak en moe blijf voelen en bijna niet meer kan werken erdoor. Ene dag wordt ik wakker met steken aan beiden knieeen, ene dag wordt ik wakker met tintelingen in een hand of arm of vingers, ik heb ook al weken last van heesheid zonder verkoudheid wat maar niet weg gaat, gewichtsverlies terwijl ik voldoende eet ik blijf het niet vertrouwen en de huisarts ziet niks raars behalve vitamine d, ijzer en b12 te kort in alle onderzoeken die zijn gedaan ik heb ook hele erge last van botpijn in de hele onderrug tot nek wat ik nooit heb gehad en het lijkt ook alsof ik problemen heb met kauwen als ik wat eet is dit normaal? Wat voor symptomen hebben jullie en herkennen jullie dit? Bedankt voor jullie hulp.

Tommy
26-06-2023
laatste reactie: 24-07-2023

13
6
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ja herken het allemaal! Ik heb alle klachten als eens gehad en des te meer ik er op ga focussen des te langer die klachten blijven.. heel raar..
Maar allemaal te wijten aan de hypochondrie en angst.
Het is echt enorm vermoeiend dus ik slaap overdag ook wel eens een uurtje even op de bank als ik van mn werk kom.

Marloes
29-06-2023
Reageer:
Het is echt raar of een slappe arm nu die ik sinds 2 weken heb, ondertussen naar de huisarts geweest ik blijf nog afvallen alleen was de ijzer nog wat laag de vitamines zijn wat omhoog gegaan hopelijk is dit wat angst allemaal doet

Tommy
07-07-2023
Reageer:
Meerdere klachten. Op het moment tintelende/brandende tong.

Jose
07-07-2023
Reageer:
Ik heb ook een vitamine tekort en veel klachten, hoort er helaas bij. Ik denk als je vitamine bij slikt en het weer op peil is veel van de klachten verdwijnen!

Lala
11-07-2023
Reageer:
Hi Tommy,
Ook ik herken een groot deel van jouw klachten. Bij mij is de ziektevrees begonnen in september vorig jaar. Ik kreeg vooral hele zere, tintelende kuiten. En daarnaast pijn in mijn kaak, verkouden, hees/schor, onrustig, hartkloppingen, hoge hartslag, midden in de nacht wakker worden en niet meer kunnen slapen. Het ergste was dat ik weinig prikkels kon hebben, had geen sociaal leven meer. Ik was doodmoe, ben minder gaan werken en heb hulp gezocht bij een psycholoog. Door te herkennen en accepteren dat je ziektevrees heb, gingen bij mij een deel van de klachten uiteindelijk weer weg. Er blijven er ook een aantal en sommige klachten komen terug zoals de heesheid. Ik probeer nu steeds te denken dat de klachten eerst ook weg gingen en dat ik er op moet vertrouwen dat het nu ook wel weer over gaat. Maar dat is zó moeilijk. Ik denk elke dag de hele dag: 'wat als ik mijn kleine kids achter moet laten'. Ik weet ook niet meer wat ik verder moet doen om hier van af te komen helaas..

Fenna
23-07-2023
Reageer:
Tintelingen, hoofdpijn, hartkloppingen, rugpijn, brok in de keel, spierpijn, afvallen. De klachten komen en gaan. Nu vooral pijn aan de linkerkant van de buik zowel bovenin als onderin. De angst dat de klachten te maken hebben met een ziekte is constant aanwezig. Zo vermoeiend, om gek van te worden

Lisanne
24-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |