Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

HPV virus

Beste allemaal,
Bij mij is een aantal jaren geleden HPV vastgesteld bij de baarmoederhals. Ik had destijds afwijkende cellen maar de gynaecoloog zei dat ze waarschijnlijk zullen verdwijnen. Dit is gelukkig gebeurd. Echter zit het virus nu nog steeds in mijn lichaam tot op de dag van vandaag. Anderhalve maand geleden ontdekte ik een ruw plekje in mijn keel. Ik ging googlelen wat het zou kunnen zijn. Toen las ik dat je HPV ook in de keel kan hebben. De angst brak me uit. Ik kon vanaf dat moment niet meer normaal functioneren. Ik heb een afspraak gemaakt bij de gynaecoloog en dit voorgelegd, over HPV in de keel. Ze stelde me gerust, ik hoef me daar geen zorgen over te maken, bij vrouwen uit het zich bij de baarmoederhals. Ook de huisarts gaf ditzelfde antwoord en tevens ook de assistente van de gynaecoloog. 1 dag was ik gerustgesteld, 1 dag maar. Want daarna kwam de angst weer helemaal opzetten.
Ik heb geen idee hoe ik deze angst kwijt kan raken. Ik heb letterlijk de bevestiging dat ik me geen zorgen hoef te maken, waarom doe ik dat dan toch? Het blijft malen in mijn hoofd, ik heb minder plezier in alledaagse activiteiten, ik voel me neerslachtig en heb last van mijn buik als ik eraan denk. Wat moet ik doen? Ik ben ten einde raad. Volgende week heb ik een afspraak gemaakt met de huisarts om hierover te praten. Ben ik hypochonder geworden? Ik kom uit een zware tijd waarin ik een psychose heb gehad.

Loesje
03-07-2023
laatste reactie: 11-07-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Herkenbaar Loesje ik heb al jaren last van mijn maag tabletten voor die helpen nu dik 2 maanden niet echt meer al 7keer naar de dokter ervoor geweest bloedprikken waren goed ze zei je moet je niet zo druk maken dat slaat juist op je maag je makkelijk gezegd ik maak me wel druk ze zei je moet met iemand praten dat doe ik nu haptotherapie is dat zoen het maar eens op nu 3 keer geweest ik hoop dat het helpt en ben zelf wel een hypochonder al sinds mijn jeugd vet vervelend en idd je word er neerslachtig van sterkte

Anoniem
04-07-2023
Reageer:
Bedankt voor je reactie! Ik zal haptotherapie eens opzoeken, bedankt voor de tip!
Ik wens jou ook heel veel sterkte toe!

Loesje
11-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |