Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Een vriendin overleden aan Hodgkin

Goedemiddag,
Hierbij wil ik mijn verhaal delen.
Toen ik 15 jaar was is een vriendin van mij overleden aan Hodgkin, hierna ben ik zelf lichamelijk onderzoek gaan doen en kwam ik vooral in mijn liezen en oksels heel veel lymfeklieren tegen. Sindsdien ben ik constant bezig ermee en Google ook alles erover. Ik heb bloed onderzoek gehad en echo laten maken door de internist, hieruit kwam niets alleen zagen ze een uitgerekte lymfeklier. Ik loop nu al meer dan tien jaar met angst, ze zijn ook niet verder gegroeid maar de angst blijft volgens de meerdere doktoren moet ik het uit mijn hoofd zetten. Echter lukt mij dit niet en ze zeggen ook dat als ik het al tien jaar heb de kans op wat ernstigs gewoon uitgesloten kan worden.

Guus
06-06-2023
laatste reactie: 11-07-2023

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Echter ben ik ook een hypochrondier. Ik zelf heb ook steeds opgezette lymfeklieren. Alles wijst erop dat ze oké zijn want ze zijn beweegbaar, niet heel hard, heb ook geen verdere symptomen en komen steeds na een grote puist. Verder ben ik ook al naar de dokter geweest en echo gedaan en beide zeiden dat het niks was. Toch ben ik in mij hoofd bezig met wat als ze het toch niet hebben gezien, ik heb geen vertrouwen in dokters. Elke keer denk ik hierover dat mijn lymfeklieren een uitzaaiing is en dat ik het te laat ga ik ontdekken. Nu heb ik er weer eentje dat gegroeid is.. maar zo een bolletjes kunnen van alles zijn en de kans op zo een gruwelijke ziekte op onze leeftijd is immens klein.. en ik weet dat het moeilijk is dit in je hoofd te zetten want ik denk ook steeds ik ben de ongelukkige die dit heeft. Maar naar cijfers kijken heeft me ergens wel een beetje geholpen

Roland
09-07-2023
Reageer:
Ik heb ook een vitamine tekort en veel klachten, hoort er helaas bij. Ik denk als je vitamine bij slikt en het weer op peil is veel van de klachten verdwijnen!

Lala
11-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |