Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ben nog steeds niet op de snelweg geweest

Ik heb al 6 jaar mijn rijbewijs, maar ik ben nog steeds niet op de snelweg geweest. De enige keer dat ik het heb geprobeerd, trilden mijn lichaam, vooral mijn voeten, zo erg dat ik niet volledige controle had over het remmen of gas geven. Het kostte me veel energie en ik kon me niet goed concentreren, dus ik verliet de snelweg direct weer.

Tijdens mijn rijlessen jaren geleden had ik altijd last van spanning, waardoor ik veel fouten maakte en nooit mijn examens haalde. Ik kreeg van mijn huisarts een pilletje tegen de spanning, waardoor dat probleem werd opgelost, maar zelfs daarna slaagde ik pas na de tiende poging voor mijn rijbewijs.

Ik wil nu echt af van mijn angst, vooral van de trillingen, maar ik kan het niet stoppen op het moment zelf. Ik ben bang dat ik een ongeluk veroorzaak. Toen ik net mijn eerste autootje had op de eerste dag, heb ik ook een ongeluk gehad. We stonden stil bij een stoplicht met kinderen achterin (kinderfeestje) en een auto knalde van achteren tegen ons aan. Hij had ons niet gezien. En twee jaar later overkwam me hetzelfde, maar toen was ik alleen. Misschien heeft dat er iets mee te maken, ik weet het niet.

Zijn er anderen die zich herkennen in het trillen?

Ami
31-05-2023

1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |