Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Ik ben ook grote fan van dokter Google

Ik heb ook ernstige hypochondrie. Op dit moment heb ik veel last van mijn maag, maagzuur, vieze smaak in mijn mond en nergens zin in. Ik heb deze klachten al vaker gehad en ze verdwijnen meestal ook weer. Ook heb ik veel kast van slijm in mijn slokdarm en hoesten. Op fit moment ga ik dood. Ik kan er ook met niemand over praten. De huisarts zegt ook dat kanker niet zo begint. Maar toch. Ik ben ook grote fan van dokter Google. En zoek net zo lang tot er geschreven wordt, niets meer aan te doen. Vorig jaar heb ik een herseninfarct gehad, zonder restverschijnselen gelukkig. En in april van dit jaar zijn mijn eierstokken verwijderd vanwege een cyste van 15 cm. Daar ben ik dus goed doorheen gekomen. Alleen van die andere klachten wordt/ben ik zo bang. Heeft iemand anders dit ook?

Roos
13-06-2023
laatste reactie: 13-07-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi roos ik ben een jongen van 20 jaar en ervaar ook ernstige buikpijn. Ik word er gek van soms verdwijnt het en is het een tijdje weg en dan ineens is het er weer. Ik schrijf dit om 2 uur Snachts kan niet slapen door de pijn heb ook een soort brok in me keel. Net als jij ben ik extreem bang voor kanker. En denk ik natuurlijk dat dit hier het geval is. Maand geleden dokter ervoor geweest (langer zelfs 5 mei) pijn werd steeds minder en dan bam komt het weer omhoog en als ik geen buikpijn heb is t wel ergens anders. K word er ook oh zo ziek van en t lijkt alsof niemand het begrijpt. De dokter zegt letterlijk nee er is niks voelt een beetje en laat me gaan. Me familie en vrienden zeggen dat ik het erbij moet neerleggen maar toch wanneer ik ga slapen zoals nu heb ik weer die irritante rot pijn. Ik word er zo moe van.

Han
14-06-2023
Reageer:
Uw huisarts moet zo niet reageren, hij weet immers niet hoe kanker ontwikkeld, de uitingen hiervan zijn bij iedereen verschillend. Een kennis van mij ging voor een pijnlijke arm naar de radiologie voor een foto. De volgende dag wist ze al dat ze palliatief was. Voor de rest voelt ze haar tiptop.

Tom
13-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |