Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Dan weer het een dan weer het andere

Beste allen, 4 jaar geleden kreeg ik ineens enorme benauwdheid en dacht dat ik een hartinfarct kreeg. Gelukkig niet het geval maar wel ademhalingsproblemen en verschrikkelijke spierspanningen vooral keel,hals,nek schouders. Meermalen bij huisarts geweest en zelfs kno onderzoek gehad maar niets aan de hand. Huisarts concludeerde Burn out klachten, had idd veel last van chv en telkens in of eigenlijk na een enorme stressperiode wordt ik me weer bewust van dat ik altijd hoog in mn ademhaling zit of juist heel langzaam .
Nu na 4jaar en een enorm heftige stressperiode begon het met een geïrriteerde keel en hees waarbij alle pezen en spieren rond mn hals nek borst en schouders enorm gespannen zijn. Alleen het apparte is dat het dan weer het een dan weer het andere is.
Savonds slaap ik goed maar sochtends al vroeg wakker en wanneer ik uit bed stapt doen al mn borstspieren zeer. Ik wordt daar zo angstig van. Herkent iemand deze klachten?

Arie
07-05-2023
laatste reactie: 09-08-2023

9
3
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik heb ook veel spierspanning op de plekken die je zei.. de laatste tijd merk ik inderdaad sat ook mijn borstspieren pijn doen net zoals me nek en schouderbladen.. stretchen helpt,minder schermen, lopen in de natuur, niet te veel overdenken of stressen in je hoofd. Dat spant het systeem nog extra aan. Ik doe wel elke dag me middenrif stretchen.. hoop dat et ooit overgaat. Zit nu 2 jaar in een b.o

Anoniem
22-07-2023
Reageer:
Hoi anoniem heb jij dan ook de hele dag pijn op je borst?

Judith
28-07-2023
Reageer:
Hallo. Ik heb al jaren duizelingen en angsten.
Ook hartkloppingen en overslagen. Ik neem op moment vertigoheel en nervoheel van het merk Heel. Na 1 maznd genomen te hebben zijn de duizelingen beter en ik ben rustiger en minder angsten. Van elk 3 maal 1 per dag en 's avonds voor slapen ´og 1 nervoheel. Het is proberen waard.

Erna
09-08-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |