Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

HELP dus!

Goeiedag,

Ik ben Konny, en heb al jaren last van smetvrees, en de daarbij horende angst. Onlangs kwam een ruimingsdienst langs, waardoor ze de sceptische put vanvoren doorspoten en er een bruine massa achteraan ons appartementsgebouw naar boven kwam. Juist, net daar waar de buurvrouw haar wagen geparkeerd staat, en de mijne. De ruimingsdienst heeft die bruine plas opgeruimd (ik weet niet hoe) maar toch blijft het in mijn hoofd ontzettend lastig om niet te denken dat, wanneer ik in mijn wagen stap of eruit, geen stoelgang aan mijn schoenzolen heb hangen, en dus overal mee naar binnen neem (ook bij mij thuis). Gezellig is het niet te noemen, en dit is ondertussen 4 maanden geleden gebeurd. Hoe krijg ik dat hoofd stil? Ik zet niets meer op de grond in mijn auto, en thuis ook niet, want in datzelfde hoofd zit alles onder de poep.

HELP dus!

Bedankt voor jullie reactie!

Groetjes,
Konny

Konny
05-05-2023
laatste reactie: 09-06-2023

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
He, heel herkenbaar , ik had vroeger een poos geleden mijn hond van mijn ouders was heel vies kon haar ontlasting niet inhouden , dus elke dag was het weer raak, loop je der in. en daarvor was ik een klein beetje angstig maar nu helemaal erg. ik zou eigenlijk wel willen weten hoe vies is stront, of hoe is iets. Is het wel zo erg. nu ben ik thuis kom ik binnen met met schoenen (door steunzolen kan ik helaas niet andere schoenen aantrekken binnen.) maar ja als ik een jas op de grond laat valen dan wil ik mijn jas weggooien. Maar ja elke dag gebeurt er wel iets waardoor ik weer angst krijg . Zeer vermoeiend en om gek van te worden.

Ik zou willen dat ik ook daar op antwoord op zou kunnen krijgen. Je heb hier niks aan maar wou alleen zeggen dat het herkenbaar is .

Veel sterkte en hoop dat je hulp kan krijgen.

anoniempje 1
09-06-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |