Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

B.o samen met angst en chronische hyperventilatie?

Hoi allemaal,
In juli 2021 uitgevallen met een zware b.o. ik kreeg een aanval van duizeligheid et gevoel out te gaan en niks meer kunnen. Compleet uitgeput geraakt door die ene aanval geen prikkels meer kunnen verdragen inspanning was te veel de eerste 6 weken gevoel flauw te vallen bij het staan en de enorme duizelingen elke dag. Nu 21 maanden later nog steeds herstellende energie is er iets meer maar nog steeds enorme spanningklachten met name middenrif borst keel ogen nek schouders kaken hoofd voelt licht aan. En als.ik wandel in drukke plekken voel ik me angstig gespannen en duizelig. Herkenbaar voor iemand. Vraag me soms ook af of ik niet b.o samen met angst en chronische hyperventilatie heb.

Anoniem
25-04-2023
laatste reactie: 28-04-2023

3
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey, ik zelf ben ik ook 3 jaar geleden in burn-put geweest.. links plotsdoof, kaakspanning en nekspanning, licht in het hoofd, moeite om te kunnen focussen, ik kon niet meer schrijven, van zodra ik wou schrijven begon ik te overdenken en dan gaat het niet meer.. ik heb blijven doorwerken en het proberen te verdringen maar nu na 3 jaar heb ik nog steeds spanning in mijn kaak, getuut in mijn oor, en als ik in situtaties kom waarbij ik moet presteren dan krijg ik panische angst en krijg ik black-out..
T laatste jaar met up en downs wel maar het is een lange weg.. diegene die beweerd dat een b.o. maar 6 maanden duurt, die heeft er gene gehad denk ik..

Bert
27-04-2023
Reageer:
Hoi Bert,
Ik zelf kan nog niet werken durf ook nog niet met openbaar vervoer te reizen. Heb ook nog heel veel lichamelijke spanningsklachten zoals ik hierboven al schreef. Het duurt inderdaad lang. Ik vraag me af wat een goede hulp is? Wat heb jij eraan gedaan om je iets beter te voelen

Anoniem
28-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |