Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Alles rondom doodgaan geeft zoveel angst en stress

Hoi ik heb sinds 2005 last van paniekaanvallen zo erg dat ik dagelijks bezig ben met de dood. Waardoor het leven bijna niet meer te doen is. Alles rondom doodgaan geeft zoveel angst en stress. Dat ik tegenwoordig zelfs denk aan euthanasie om zelf de dood te kunnen controleren. Ik word moedeloos van deze gedachten en angsten. Ben ik gek aan het worden?

Angsthaas
24-04-2023
laatste reactie: 28-07-2023

2
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Je zou kunnen overwegen om medicatie te slikken voor je angststoornis. Mij heeft dit enorm geholpen. Ook doet stress een hoop met je. Als je dit weg krijgt dan kan je weer gaan leven. Uiteraard met goede therapie. Ik zit ook weer in dezelfde gedachte door langdurige stress, maar weet dat ik eruit kom, jij dus ook!
Je zou ook kunnen onderzoeken met hulp wat de dood zo’n angst aanjaagt. Onderzoek eens of de dood wel echt dood is. Ik heb het geloof dat er meer is dan wij weten. Kijk eens om je heen en hoe alles zo perfect op elkaar is afgestemd. De bijbel is nooit ontkracht. Mensen hebben bijna dood ervaringen en zijn daarna niet meer bang. In het westen hebben wij zo’n angst op het woord dood gelegd. In andere culturen zien ze het alleen maar als een mooie overgang van het ene naar het ander. Je leeft nu, je hebt de dood niet in de hand. Maar als er niks is dan merk je dat ook niet meer. Leef!!!!

M
27-07-2023
Reageer:
Misschien ook eens probiotica tegen de angst proberen , met liefst meerdere stammen ( bijv . “ Orthoflor” van merk Orthica
: darmen en brein werken nauw samen . Velen hebben er al baat bij gehad !

Janny
28-07-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |