Angstfobietherapie
Netwerk van therapeuten
bij angst en fobie
Angstfobie therapie

Voor dat ik dit kreeg was ik heel avontuurlijk

Ik heb sinds mijn 18e een overgeef angst voor dat ik dit kreeg was ik heel avontuurlijk en hield ik heel erg van dagjes weg en reizen ik ben nu 21 en het lijkt ook niet weg te gaan ik heb al veel dingen geprobeerd maar ik ben gewoon elk moment van de dag bang dat ik zou moeten overgeven op t moment dat t me juist niet uitkomt zo ga ik ook niet meer naar de stad of uit eten ik heb daar het gevoel dat ik niet weg kan en niet zomaar ff rust kan pakken alleen ik kreeg paar dagen geleden te horen dat ik dus over paar maanden 3 dagen op reis kan dit is een avontuur want ik vroeger nooit had willen missen en iets in mij wilt dat nogsteeds niet missen maar de angst dat het fout gaan de reis erheen alles beangstigd me nu al ik zit nu heel erg in 2 strijd met me zelf omdat me angst zegt dat er alles mis kan gaan zoals al eerder ook gebeurd is bij mij want had een voedselvergiftiging in Turkije maar t andere deel van mij word gewoon zo verdrietig bij het idee dat ik het niet mee gemaakt zou hebben weet iemand hier me misschien gerust te stellen of me te vertellen hoe ik dit het beste kan aanpakken

Kendell
21-04-2023
laatste reactie: 26-04-2023

2
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hoi Kendell,

Wat vervelend voor je dat je met dit dilemma zit. Ikzelf heb al bijna mijn hele leven een overgeeffobie en ben 38 jaar. Door deze angst ben ik nooit zo reislustig geweest. Toch ben ik jaren geleden in het vliegtuig naar Italië gestapt en ik vond het fantastisch. Ik heb alleen maar genoten en het was voor mij echt een levenservaring. Wat ik wil zeggen, laat die angst het niet winnen en de mooie dingen van je leven af nemen. Je bent nog zo jong.

Je kan je van tevoren voorbereiden op de reis door je goed in te lezen over de hygiëne in het land en sommige dingen kan je dan voor de zekerheid het beste laten staan. Kies dan voor veilige opties.

Ik hoop dat dit je iets helpt. Veel succes met je beslissing!

Liefs,

Isabel

Isabel
26-04-2023

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw stad er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>


© Angstfobietherapie.com - Therapie bij angst, fobie en paniek
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |